Vyhrajte fantasy knihu pro mladé čtenáře

Draci-oci-Carodejka-perex
Mladou princeznu Elenu rozhodně nemusí zachraňovat žádný princ na bílém koni. Docela dobře se o sebe umí postarat sama a po ničem jiném vlastně ani netouží. Netrvá však dlouho a zjišťuje, že na ní záleží i budoucnost zbytku světa.

Vše je v rukou mladé princezny

Učit se tančit, vyšívat a jak být hezká? To není nic pro princeznu Elenu. Chce bojovat po boku bratrů a prožívat velká dobrodružství. Ani se nenaděje a její sen se začne stávat skutečností. Osudové setkání s rudým drakem Ašrakem změní malé princezně život. Musí opustit svůj domov a odjet k elfům do kouzelného lesa, kde se má naučit ovládat a hlavně skrývat magii, která jí koluje v žilách. Nejde však o žádnou prestižní školu pro mladé dámy…

Dokáže Elena čelit všem změnám a nástrahám osudu, které na ni čekají? S pomocí mladého draka Charlika a svérázného přítele Michaela na to nebude sama. Bude to však stačit? Nepůjde totiž jen o ni, ale o budoucnost celého světa!

 

Dračí oči – Čarodějka

Autorka: Kristina Hlaváčková

Vydalo: nakladatelství Fragment
Počet stran: 392
Vazba: vázaná
Vydáno: 2/2014
ISBN: 978-80-253-1985-7

Přečtěte si více o knize Dračí oči – Čarodějka, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz. Prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1 a ukázka 2, nebo si přečtěte náš článek.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Kristina Hlaváčková pochází z Prahy. Část svého dětství strávila s rodinou v Nigérii, kde také začala psát, ale většinou „do šuplíku“. Přes to, že pochází z architektonické rodiny, projevovala vždy spíše humanitní, nikoliv technické sklony. V současnosti působí jako office manager v architektonické kanceláři a při zaměstnání se vrátila ke studiu na Karlově univerzitě. V roce 2008 složila překladatelskou státní zkoušku z angličtiny a překlady jsou velkou, i když zdaleka ne jedinou, součástí její profesní kariéry. Dračí oči – Čarodějka je její veřejný debut, přestože píše od malička. Před dokončením Čarodějky nenašla odvahu pokusit se publikovat, i když vydat knihu bylo téměř odjakživa jejím snem. Čarodějka je prvním dílem zamýšlené trilogie Dračí oči.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autorky)

 

Vyhrajte knihu Dračí oči – Čarodějka

Elena je jedinou dcerou panovníků berberské říše a jako správná princezna se má věnovat tanci, učit se, jak být krásná, a vyšívat. Jenže to se jí nelíbí – touží bojovat stejně jako její bratři. A toto přání se jí velmi brzy splní. Po setkání s draky Ašrakem a Charlikem na sobě začne pozorovat, že oplývá magickými schopnosti a ty je třeba rozvíjet. Zvládne umění čar a kouzel ovládnout natolik, aby s jejich pomocí dokázala překonat všechny překážky a odvrátit zkázu světa? To si už musíte zjistit v knize sami.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám právě nyní přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dračí oči – Čarodějka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dračí oči – Čarodějka
probíhá od 13. listopadu do 26. listopadu 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 fantasy Dračí oči – Čarodějka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDračí oči – Čarodějka

Hlaváčková, Kristina

Fragment, 2014

Vyhrajte fantasy knihu pro mladé čtenáře - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. MarketaP napsal:

    Dobrý den,

    moc děkuji za výhru :) velmi potěšila :)

    Markéta :)

  2. Nellinka napsal:

    Dobrý den,

    děkuji za výhru. Přišla v pořádku.

Napsat komentář