Zasoutěžte si o podivný případ plný klaunů

Detektiv-Michael-Crow-Klauni-perex
Michael Crow je ostřílený detektiv a vyšetřoval již mnoho případů. Žádný z nich však nebyl tak hrůzostrašný jako ten, který na něj čeká v nejnovější knize od Iana Dachse. Oběti namaskované jako klauni začínají přibývat.

Děsivý podpis vraha

Když se začnou objevovat klauni, nemusí to ještě znamenat, že do města přijel cirkus…
Ulicemi New Yorku se plíží zákeřný vrah a číhá. Jeho motivy jsou nejasné, podpis děsivý. Na tváře brutálně zavražděných obětí maluje klaunské obličeje. Kolik přibude mrtvých, než mu detektiv Michael Crow a psycholožka Anne Shawová přijdou na stopu?
Oběti spojuje s Anne společná minulost. Je vrahem někdo, koho dobře zná? Může být příštím „klaunem“ ona?
Michael se pouští do vyšetřování, ale nic není tak jednoduché, jak se zdá. Chorobná mysl jeho protivníka je vynalézavá…

 

Detektiv Michael Crow – Klauni

Autor: Ian Dachs

Vydalo: nakladatelství Fragment
Počet stran: 256
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2014
ISBN: 978-80-253-2093-8

Přečtěte si více o knize Detektiv Michael Crow – Klauni, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Fragment. A určitě byste neměli zapomenout ani na ukázku.

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991a od té doby se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.

 

Ukázka z knihy

„Dlouho jsme vás ani pána neviděli. To je ten dnešní svět. Všechno je tak rychlé a lidé na sebe nemají čas, že? Ale vás čeká krásné období,“ řekla sousedka, když Anne odemykala.
„Jak to myslíte?“ nechápala Anne.
„No, jste přece těhotná? Víte, já to poznám. Sama jsem měla čtyři kluky,“ spiklenecky mrkala paní.
„Ne, ne… Jen nějaká nevolnost,“ oponovala Anne. „Pozdravujte manžela a děkuji za doprovod,“ rozloučila se a zavřela za sebou dveře. Sousedka se samolibě usmála a vykročila ke svému bytu.
„Mně budeš něco vyprávět, děvenko,“ neodpustila si.
Dokonce Anne zviklala natolik, že si zkontrolovala diář. Ne, menstruace byla sice lehce nepravidelná, ale byla. Přece bych to poznala, uvažovala Anne, sundávala si oblečení a otevřela tašku, aby všechno z ní dala do pračky a zbytek na své místo. Když už měla v ruce kosmetickou taštičku, vyndala z ní indikační digitální tyčinku, kterou si před časem pro jistotu koupila. Šla s ní na toaletu, i když byla přesvědčená, že zbytečně. Vždyť užívala antikoncepci. O dítěti s Mikem zatím ani nemluvili. (str. 89)

 

O autorovi

Ian Dachs je pseudonymem textaře, scenáristy, spisovatele a redaktora Ivana Hladíka. Od roku 1996 se autorky podílel na hudebních albech mnoha známých českých zpěváků a zpěvaček. Jako autor dialogů a textů je spolutvůrcem původních scénických projektů na Křižíkově fontáně. Kromě psaní textů se věnuje psaní filmových a televizních scénářů. V roce 2009 vyšla autorovi kniha Druhý pohled, což je próza v thrillerovém žánru, jejíž volné pokračování Detektiv Michael Crow – Klauni vyšlo v říjnu 2014 pod autorovým pseudonymem Ian Dachs.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autora)

 

Vyhrajte knihu Detektiv Michael Crow – Klauni

Klaunský obličej evokuje v lidech představu cirkusu a zábavného představení. Ne však v případu, který otřásá New Yorkem. V něm je totiž maska klaunů přisouzena obětem. Proč jim vrah takto pomaluje obličej? To musíte zjistit společně s detektivem Michaelem Crowem a jeho přítelkyní psycholožkou Anne Shawovou. Podaří se odhalit, kdo děsí celé město svými hrůznými činy?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Detektiv Michael Crow – Klauni vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Detektiv Michael Crow – Klauni
probíhá od 14. listopadu do 27. listopadu 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Detektiv Michael Crow – Klauni

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDetektiv Michael Crow – Klauni

Dachs, Ian

Fragment, 2014

Zasoutěžte si o podivný případ plný klaunů - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. dajous napsal:

    Dobrý den, knížka Messi dorazila v pořádku, děkuji :-)

  2. botka botka napsal:

    Dobrý večer vyhraná knížka o herečce Stašové mi dorazila v pořádku a moc děkuji.

  3. ivets napsal:

    Děkuji za výhru „Velkou knihu lidových písniček a říkadel“. Udělala mi radost, schovávám ji pro budoucí vnouče :-)
    Přeji všem příjemné prožití Vánoc!

  4. vrbik5 napsal:

    Dobrý den, moc děkuji za knihu Klauni, dnes byla v pořádku doručena :)

Napsat komentář