Zábava pro malé víly ukrytá v knihách

Víla - ilustrační
I ty nejmenší z víl se rády pobaví u hravých a pěkně ilustrovaných knížek. Dnešní výběr knižních tipů cílí právě na malé holčičky, které se čtením ještě nezačaly, nebo s ním teprve začínají. S těmito publikacemi budou mít o zábavu postaráno.

Všechny knihy z dnešních tipů vydalo nakladatelství Fragment.

Nakladatelství Fragment se zaměřuje hlavně na knihy pro děti a mládež, ale i slovníky, učebnice a turistické průvodce. Vydalo i bestsellery jakými jsou Letopisy Narnie, Upíří deníky nebo knihy Zdeňka Svěráka a pohádky Václava Čtvrtka.

––––––––––––––––––––––

Velice pěkně zdobené album Krkouni – Hrátky se samolepkami pro holky si užijí i ty dívenky, které si se čtením písmenek a vět zatím samy neporadí. Však tato kniha, již ilustrovala Romana Andělová, to od nich ani nevyžaduje. Stačí listovat, hledat správná místa, kam patří samolepky se skřítky a vílami, a je hotovo.

Krkouni – Hrátky se samolepkami pro holky

Ilustrátorka: Romana Andělová

Počet stran: 12
Vazba: brožovaná
Doporučený věk: 4+

Přečtěte si více o knize Krkouni – Hrátky se samolepkami pro holky.

Pojď se toulat po planetě Bimbuli!
Najdi vhodnou samolepku, nalep ji na správné místo a užij si tu nejlepší bimbuláckou zábavu s Krkouny a jejich bezva kamarády: skřítkem Bimbulínkem, vílou Bimbulinkou a dalšími skřítky z rodu Bimbulus, Bobem Mrkvoněm nebo Buffem z planety Uuf.

Ukázka z knihy:

Další tituly v edici:

––––––––––––––––––––––

Po světě snad neběhá jediná holčička, která by nesnila o domečku pro panenky. V knize Domeček pro malé víly od autorky Aimee Zumis si s takovou stavbou mohou pohrát. Leporelo je zcela rozkládací a obsahuje několik desítek pohyblivých prvků. Knihu navíc mohou snadno zavřít a vzít si s sebou ke kamarádkám nebo do školky.

Domeček pro malé víly

Autorka: Aimee Zumis

Počet stran: 8
Vazba: leporelo
Doporučený věk: 4+

Přečtěte si více o knize Domeček pro malé víly.

Pojď si hrát s pohádkovým domečkem!
V kuchyňce připrav výborné občerstvení, v ložnici si vyber ze skříně ty nejkrásnější šaty, pozvi kamarádky víly a čajový dýchánek na zahradě může začít.
Rozkládací domeček s pohyblivými prvky, vyklápěcím nábytkem a více než 50 dalšími doplňky můžeš jednoduše sbalit a vzít si ho všude s sebou.

Ukázka z knihy:

Jiné tituly v edici:

––––––––––––––––––––––

S naučnou a zároveň i zábavnou knihou Kreslení podle šablon – Kouzelná víla se jednoduše a rychle  malovat naučí všechny dívky. Stačí vzít do ruky tužku, fixu nebo jinou kreslící pomůcku, prohlédnout si patřičnou předlohu a hurá do toho! Kromě pohádkové víly na malířky čekají i motýlci, berušky nebo roztomilý drak.

Kreslení podle šablon – Kouzelná víla

Počet stran: 8
Vazba: leporelo
Doporučený věk: 4+

Přečtěte si více o knize Kreslení podle šablon – Kouzelná víla.

V knížce najdeš 30 nejrůznějších šablon od něžné víly až po veselého dráčka. Všechny šablony můžeš libovolně kombinovat a nakreslit tak pokaždé jiný obrázek. Pro inspiraci jsme připravili 32 obrázků, které můžeš dokreslit a vybarvit podle vlastní fantazie. 
A kouzla mohou začít!

Ukázka z knihy:

Další tituly v edici:


Máte doma malou vílu, kterou by dnešní knihy potěšily? Který z titulů byste vybrali? Napište nám do komentářů.

Některé tyto knihy a také další můžete získat v našich aukcích!

(Autorka náhledového obrázku KatMery; zdroj flickr.com)

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrkouni – Hrátky se samolepkami pro holky

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeDomeček pro malé víly

Zumis, Aimee

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeKreslení podle šablon – Kouzelná víla

Fragment, 2012

Napsat komentář