Vyhrajte příběh o tajemném dopise a ženské zvědavosti

Manzelovo-tajemstvi-perex
Zvědavost – nepříjemná lidská vlastnost. Někdy se vyplatí nepodléhat jí, jak zjistí i dosud šťastná, ale zvědavá Cecilie. Čeká na ni poznání, že ne vždy je dobré odhalit věci dříve, než nastal jejich čas.

Tajemná obálka, která změní vše

Moje drahá Cecilie, pokud tohle čteš, tak jsem už mrtvý…
Představte si, že najdete dopis, který vám manžel napsal s tím, že jej máte otevřít až po jeho smrti. Představte si také, že dopis obsahuje jeho nejhlubší temné tajemství – něco s potenciálem zničit nejen život, který jste společně vybudovali, ale i životy druhých… Představte si tedy, že jste narazila na takový dopis, ale váš manžel stále žije… Otevřete ho?
Cecilia Fitzpatricková má všechno, co by si člověk mohl přát: je úspěšná v práci, oblíbená mezi lidmi a především má tři krásné dcery a spokojené manželství. Její život je řádný a neposkvrněný jako její domov. Dopis jejího manžela, který měl být objeven až po jeho smrti, ale všechno změní…

 

Manželovo tajemství

Někdy je lepší nevědět…

Autorka: Liane Moriarty

Vydalo: nakladatelství Ikar
Počet stran: 392
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2014
ISBN: 978-80-249-2589-9

Přečtěte si více o knize Manželovo tajemství – Někdy je lepší nevědět…, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Ikar. Můžete si také prolistovat ukázku.

Nakladatelství Ikar je orientováno především na ženské čtenářky: romance, společenské romány a memoáry, kuchařky a rádce. Vlastní jej společnost Euromedia Group, která patří mezi nejsilnější a největší firmy podnikající v rámci knižního trhu v České republice.

 

Ukázka z knihy

Za všechno mohla Berlínská zeď.
Nebýt Berlínské zdi, Cecilia by ten dopis v životě nenašla a pak by tu takhle neseděla u kuchyňského stolu a nepřesvědčovala se, že ho nesmí otevřít.
Byla to šedá obálka, pokrytá jemnou vrstvou prachu. Na přední straně stála slova napsaná rozskřípanou modrou propiskou a rukopisem, který jí byl stejně důvěrně známý jako její vlastní. Obrátila ji na druhou stranu. Byla zalepená žlutou lepicí páskou. Ze kdy to je? Připadala jí stará, jako z doby před mnoha lety, ale neměla jak se o tom ujistit.
Neotevře ji. Je naprosto jasné, že ji nemá otvírat, Cecilia byla nejrozhodnějším člověkem, jakého znala, a už se rozhodla, že ten dopis neotevře, takže nebylo co řešit. (str. 13)

 

Vyhrajte knihu Manželovo tajemství

Hlavní hrdinka Cecilia by se dala přirovnat k Pandoře, jejíž příběh zná pravděpodobně každý. Ze zvědavosti poruší slib a otevře obálku, kterou měla otevřít až po manželově smrti. Po přečtení dopisu by však nejraději vrátila čas, protože tajemný dopis změní život nejen jí, ale i životy dalších dvou žen – Rachel a Tess, o jejichž existenci dosud neměla tušení. Jak se jí podaří vypořádat s temnou stránkou manželova života? To si pojďte přečíst sami.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Ikar vám právě přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Manželovo tajemství vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Manželovo tajemství
probíhá od 26. října do 8. listopadu 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Manželovo tajemství

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeManželovo tajemství
Někdy je lepší nevědět...

Moriarty, Liane

Ikar, 2014

Vyhrajte příběh o tajemném dopise a ženské zvědavosti - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. lenkaknel lenkaknel napsal:

    Proč se kniha nezobrazuje v soutěžích?

Napsat komentář