Vyhrajte napínavý thriller o odvetné akci za 11. září

Odvetny-uder-perex
Zjistěte, co se odehrává v luxusní lovecké chatě, kde se schází Custer Hill Club. Na první pohled se sice jedná o obyčejný pánský klub, ale budete překvapeni, jaký krutý plán osnuje jeho výkonná rada. Podaří se jeho uskutečnění zabránit?

Přísně tajná akce Požár

Vítejte v Custer Hill Clubu – pánském klubu nacházejícím se v luxusní lovecké chatě v národním parku Adirondack. Členy tohoto klubu jsou nejmocnější muži Ameriky, obchodní magnáti, armádní velitelé a vládní činitelé. Navenek má být klub místem odpočinku se starými přáteli. Ale jednoho podzimního dne se výkonná rada klubu schází, aby jednala o tragédii z 11. září a připravila plán odvety, známý pouze pod krycím názvem Požár. Ve stejné době je nalezen mrtev člen federální protiteroristické jednotky. A nyní je už jen na detektivu Johnovi Coreym a jeho manželce Kate Mayfieldové, agentce FBI, aby odhalili hrůzostrašné spiknutí, jehož nitky vedou z Custer Hill Clubu až k americkým městům ocitnuvším se v zaměřovači jaderné zbraně. Corey a Mayfieldová jako jediní mohou zabránit tomu, aby někdo stiskl tlačítko a rozpoutal celosvětový chaos…

 

Odvetný úder

Autor: Nelson DeMille

Vydalo: nakladatelství Kniha Zlín
Překlad: Marie Čermáková
Počet stran: 652
Vazba: vázaná
Vydáno: 9/2014
ISBN: 978-80-87497-64-7

Přečtěte si více o knize Odvetný úder, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Kniha Zlín. A neměli byste vynechat ani ukázku.

Nakladatelství Kniha Zlín vzniklo roku 2004. Od té doby se v rámci svých edic FLEET, TRACK, NEEWIT, WALT a TEMA snaží nabízet čtenářům to nejkvalitnější, co se v současné době objevuje na (nejen) evropském knižním trhu. Kniha Zlín vydává také původní díla českých autorů, poezii a literaturu faktu. Pozornost věnuje též literátům spojeným se zlínským regionem.

 

O autorovi

Nelson Richard DeMille (1943) se narodil v New Yorku. V dětství se rodina přestěhovala na Long Island. DeMille studoval tři roky na Hofstra University, poté vstoupil do armády a byl přijat do důstojnické školy. Stal se poručíkem americké armády a zúčastnil se bojů ve Vietnamu. Byl vyznamenán Leteckou medailí, Bronzovou hvězdou a Vietnamským křížem za statečnost. Po návratu do Spojených států znovu nastoupil na Hofstra University a dosáhl univerzitního titulu v oboru politických věd a historie. Rané DeMillovy knihy jsou detektivky z prostředí New Yorku. Jeho prvním velkým románem byl titul By the Rivers of Babylon (1978). DeMille je členem amerického Cechu autorů, organizace Mystery Writers of America a americké Menzy. Je držitelem tří čestných doktorátů: doktor humanitních věd z Hofstra University, doktor literatury z Long Island University a doktor humanitních věd z Dowling College.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Kniha Zlín)

 

Vyhrajte knihu Odvetný úder

Detektiv John Corey stojí společně se svou manželkou Kate Mayfieldovou, která je agentkou FBI, před nelehkým úkolem. Právě oni musí zabránit tomu, aby někdo stisknul pomyslné červené tlačítko a spustil jaderný útok. Podaří se jim rozplést zapeklitý případ a zabránit smrti nevinných lidí?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Kniha Zlín vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Odvetný úder vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Odvetný úder
probíhá od 21. září do 4. října 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Odvetný úder

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOdvetný úder

DeMille, Nelson

Kniha Zlín, 2014

Vyhrajte napínavý thriller o odvetné akci za 11. září - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. lenkaknel lenkaknel napsal:

    Mně se to taky nezdá. Možnost a) v textu je uvedena hvězda bronzová, možnost b) na Dowling College získal doktorát z humanitních věd, možnost c) Nelson DeMille JE členem organizace Mystery Writers of America. Z čehož mi vyplývá, že žádné tvrzení není pravdivé.

  2. lehav napsal:

    Dnešní soutěžní otázka mi nějak nesedí – není v ní chyba ?

Napsat komentář