Zasoutěžte si o knihu o Petru Kramném

Vrazda-v-Egypte–perex
Je to již více než rok, kdy za záhadných okolností zemřela žena a její dcera ve slunném Egyptě, a stále není jasno. Případ Petra Kramného i nadále plní stránky novin a vysílací časy televizí a nyní o něm vychází i kniha.

Nejasná vražda v Egyptě

Záhadná smrt dvou blondýnek v Egyptě stále zaměstnává nejen orgány činné v trestním řízení, ale i fantazii české veřejnosti. Proč a jak zavraždil Petr Kramný nejen svou půvabnou manželku, ale i nádhernou dceru? A udělal to vůbec? Publikace podrobně popisuje život i poslední dny obětí i otce rodiny a odhalí i fakta, která se dosud neobjevila v tisku.

 

Vražda v Egyptě

Podivný případ Petra Kramného

Autor: Ondřej Höppner

Vydalo: nakladatelství Bondy
Počet stran: 200
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 6/2014
ISBN: 978-80-87663-07-3

Přečtěte si více o knize Vražda v Egyptě – Podivný případ Petra Kramného, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz. A nezapomeňte se podívat také na ukázku.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Výpověď Petra Kramného
(popisovaný čas: před jedenáctou večer, pondělí 29. července 2013):
„Různě jsem polehával. Hlavně u dcery v nohách. Ještě si vzpomínám, že dcera ve spaní blouznila a různě volala – „Dědo, koupíš mi nanuk, nebo fruco?“
Já říkám, jasně, že ti koupí, spi už prosím tě. Za chvíli budeme stávat a bude ráno a spi prosím tě, není mi vůbec dobře. Sem tam mě ještě kopla nohou, když se otáčela. Manželku jsem ještě viděl, že sem tam se ještě otočila a úplně v poklidu bez jakéhokoli zvuku se do toho kbelíku vyblila, napila se a spala dál.“
[STŘIH]
V tu dobu byly Monika i Klárka naživu. Poslední časový údaj je o půl deváté večer, kdy se vrátil se třemi lahvemi vody. Egyptský lékař určil hodinu smrti mezi jedenáctou a půlnocí. Co se týče Klárky – zde jde o poslední známku toho, že ještě žije. Pak už, jak se okrajově zmiňuje Kramný, „jen polehávala“, tedy – nehýbala se.
Kramný usíná v koupelně. (str. 81)

 

Vyhrajte knihu Vražda v Egyptě – Podivný případ Petra Kramného

Fakta, která se veřejnost dosud neměla šanci někde přečíst, přepisy výpovědí a mnohem více si můžete právě nyní přečíst o případu tajemné smrti matky a dcery. Ty zemřely v loňském roce na dovolené v Egyptě a jejich smrt nebyla dosud vyjasněna. Pokud se o případu chcete dozvědět více, tato kniha vám jistě pomůže.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vražda v Egyptě – Podivný případ Petra Kramného vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vražda v Egyptě – Podivný případ Petra Kramného
probíhá od 25. srpna do 7. září 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Vražda v Egyptě – Podivný případ Petra Kramného

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVražda v Egyptě
Podivný případ Petra Kramného

Höppner, Ondřej

Knihcentrum.cz, 2014

Napsat komentář