Ženám do kabelky – čtení plné touhy

Erotika
Dnes jsme si připravili čtení pro ženy. Pojďte si s námi odpočinout a začíst se do příběhů, které jsou plné lásky a vzrušení. Je z čeho vybírat!

S knihou Zrzka se odhaluje, kterou napsala Alice Claytonová, se zaručeně nebudete nudit. Hlavní hrdinka Grace se stala divadelní herečkou a potkala svou dávnou lásku Jacka. Jaké však kariéra a láska skrývají úskalí? To vše se dozvíte v knize, kterou pro vás vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Zrzka se odhaluje

Zrzce Grace jde všechno jako po másle. Zkouší svou vysněnou roli v muzikálu na Broadwayi a telefon jí zaplavují „žhavé“ textovky a fotky od jejího miláčka Jacka Hamiltona, kluka, na kterého si brousí zuby snad každá ženská od západu po východ. Bože, vždyť Jack je filmová hvězda a na vrchol dokáže neomylně dovést nejen Grace, ale i svou kariéru… Co na tom, že Grace žije v New Yorku a Jack v Kalifornii? Jenže idyla netrvá dlouho. Vztah na dálku je pěkná dřina a společných víkendů žalostně málo. A Jackovy fanynky? Tak ty jsou jako utržené ze řetězu – nedají mu chvilku pokoj.

Zbytek víkendu uběhl, ani nevím jak, a najednou bylo pondělí večer.
Celé sobotní odpoledne jsme strávili v Jackově hotelu a užívali si v té nádherné sprše. Lebedili jsme si v ní, jako bychom se proměnili v ryby. V sobotu večer jsme šli do divadla. Těšila jsem se, že na muzikál Wicked půjdu s Jackem a schválně jsem na něj nešla už dřív. Věděla jsem, že si na muzikály moc nepotrpí, ale nebylo pochyb, že ho Wicked zaujme.

Pokračujte v četbě ukázky z knihy!

Autorka: Alice Claytonová

Překlad: Iva Pekárková
Počet stran: 224
Vazba: vázaná

Přečtěte si více informací o knize Zrzka se odhaluje!

——————————————————————-

„Vzrušující erotický příběh, na němž se stanete závislí.“ Takto zní začátek anotace skvělého románu Bezhlavě, který popisuje vášnivý vztah Kiery a Dennyho. Knihu autorky S. C. Stephensové vydalo nakladatelství Beta Dobrovský.

Bezhlavě

Téměř dva roky představoval Denny všechno, co kdy Kiera chtěla: Byl to oddaný milující přítel a každá žena jí ho záviděla. Když se přestěhovali do nového města, kde chtěli vybudovat společný život, vypadalo všechno dokonale. Denny šel za svým snem, Kiera měla nastoupit na prestižní univerzitu. Pak ale Denny musel odcestovat a mladý pár se rozdělil. Osamělá a smutná Kiera potřebovala utišit žal a zdrojem útěchy se jí stal místní rockový král Kellan. Nejprve byli jen kamarádi, ale jak se její samota prohlubovala, měli k sobě stale blíž. Jednoho večera se všechno zlomilo a ani jeden z nich už nebyl jako dřív.

Autorka: S. C. Stephensová

Překlad: Jakub Volný
Počet stran: 552
Vazba: vázaná

Přečtěte si více informací o knize Bezhlavě!

——————————————————————-

Spoustu vášně si vychutnáte také s knihou Očarovaná. Max Westin není ledajaký chlap. Dovolí mu jeho partnerka Victorie vše, co si bude přát? Knihu autorky Sylvie Day vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Očarovaná

Max Westin. Byl ztělesněním sexu, cítila to z něj. Doslova to z něj vyzařovalo. Celkově působil poněkud drsně a hrubě. Byl primitivní bytostí. Stejně jako ona.
Max Westin podržel její ruku ve své o chvilku déle, než to vyžadovaly konvence. Jeho pohled zpoza hustých řas jasně říkal, jaké s ní má plány. Chtěl ji zkrotit…
„Victorie.”
Její jméno, jediné slovo. Pronesl ho však s takovou majetnickostí! Náhle měla dojem, jako by jí už upínal obojek kolem krku.
„Máš to v povaze,“ zašeptal jí do ucha. „Cítíš tu touhu nechat se ovládnout.”
V této hře na kočku a myš je všechno iluzí. Jen vášeň je skutečná…

Max poznal, že odešla, už ve chvíli, kdy se probral z hlubin naprostého fyzického vyčerpání. Jejich spojení bylo tak silné, že v sobě Victorii ucítil v okamžiku, kdy se jí na krku objevil obojek. Nyní to teplo, které mu předala, zmizelo. Nechala po době jen chlad.
Max ale nebyl sám.

Pokrčujte v četbě ukázky z knihy!

Autorka: Sylvia Day

Překlad: Jakub Volný
Počet stran: 208
Vazba: pevná bez přebalu

Přečtěte si více informací o knize Očarovaná!

——————————————————————-

V závěrečné knize dnešních knižních tipů potřebovala hlavní hrdinka Summer někoho, kdo na ni bude dohlížet, kdo se jí zmocní. Co když je však nakonec všechno jinak? Knihu Rozkoše léta autorky Evie Hunterové vydalo nakladatelství Jota.

Rozkoše léta

Summer je bohatá, krásná a ve smrtelném nebezpečí. Její otec má mocné nepřátele, kteří se mu chtějí pomstít právě prostřednictvím jeho dcery. Dokud nebezpečí nepoleví, Summer potřebuje bodyguarda. Do její zlaté klece vstupuje bývalý ranger Flynn, kterému se představa, že má chránit rozmazlenou dcerku multimilionáře, vůbec nezamlouvá. Vzájemná nenávist se pomalu mění v nebezpečné jiskření. Když Summer Flynna už poněkolikáté neposlechne a ohrozí tím svou bezpečnost, muž ji „potrestá”… a nastává boj o dominanci, i když jejich srdce začínají toužit po příměří…

Summer za sebou třískla dveřmi od pokoje. Ten má ale nervy. Nepochoduje si hlavním vchodem, jako kdyby mu to tu patřilo. A jak byl ošuntělý. Koženou bundu měl obnošenou. Tmavé džíny samou skvrnu od oleje a páchl rybami. Co je to za způsoby, objevit se takhle na pracovním pohovoru?

Prolistujte si i zbytek ukázky z knihy!

Autorka: Evie Hunterová

Překlad: Petra Luňáková
Počet stran: 420
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více informací o knize Rozkoše léta!


Která z představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám!

Všechny tyto knihy a mnohé další můžete vydražit
našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZrzka se odhaluje

Claytonová, Alice

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizeBezhlavě

Stephensová, S. C.

Pavel Dobrovský – BETA, 2014

zobrazit info o knizeOčarovaná

Day, Sylvia

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizeRozkoše léta

Hunterová, Evie

Jota, 2014

Napsat komentář