Vyhrajte knihu pro malé šikuly a začněte tvořit

Kutikulin-perex
Nádherná, barevně ilustrovaná kniha pomůže vašim ratolestem rozvíjet kreativitu, šikovnost a výtvarné dovednosti. Děti si mohou vybrat z návodů, které jsou rozděleny do čtyř kapes, a v každé z nich je ukrytý jeden tematický okruh tvoření.

Vylovte si z kapsy nápad a pusťte se do toho

Oblíbená autorka a ilustrátorka Andrea Popprová přichází opět s novým nápadem – originálně pojatou knihou návodů na vyrábění všeho možného, zkrátka na správné kutění. Návody rozdělila do čtyř „kapes“ neboli tematických okruhů. Je tu kapsa Pokojíčková na různé zdobení dětského pokoje, kapsa Kamarádská s dárky pro kamarády a aktivitami, které se s nimi dají dělat, kapsa Stonací, aby se mohli zabavit i ti, kdo právě leží v postýlce, a kapsa Zvířátková s návody, jak udělat dobře domácím mazlíčkům.

 

Kutikulín

Jak se stát kutilem a kutilkou

Autorka: Andrea Popprová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 64
Vazba: kroužková vazba
Vydáno: 7/2014
ISBN: 978-80-204-2882-0

Přečtěte si více o knize Kutikulín – Jak se stát kutilem a kutilkou, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta. Můžete se také podívat na ukázku z této krásně ilustrované knihy.

Nakladatelství Mladá Fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Sýkorky a brhlíci budou nadšení z krmítka naplněného směsí loje a semen. Vyrobíš jej následovně:
1. Do květináče upevni větvičku tak, aby byla dírka v jeho dně zcela vyplněná.
2. Na pánvičce rozehřej s pomocí maminky lůj nebo neosolené sádlo.
3. Přimíchejte ovesné vločky a slunečnice.
4. Směs loje a semen nalij do květináče a nech v chladu ztuhnout.
Květináč pověs na větev blízko okna, ať ptáčky můžeš pozorovat. Kdo všechno ti na krmítko přiletí? (str. 52)

 

Vyhrajte knihu Kutikulín – Jak se stát kutilem a kutilkou

Originálně zpracovaná kniha je plná nápadů pro malé šikuly. Některé návody zvládnou děti samy, na výrobu jiných originálních dárků a dekorací budou potřebovat vaši pomoc. Pomozte jim rozvíjet jejich dovednosti a kreativitu a pořiďte jim krásnou a barevnou knihu od Andrey Popprové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Kutikulín – Jak se stát kutilem a kutilkou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kutikulín – Jak se stát kutilem a kutilkou
probíhá od 26. července do 8. srpna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Kutikulín – Jak se stát kutilem a kutilkou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKutikulín
Jak se stát kutilem a kutilkou

Popprová, Andrea

Mladá fronta, 2014

Napsat komentář