Zasoutěžte si o vzrušující romanci ze skotské London Road

London_road_prebal_CMYK_Sestava 1
Další kniha autorky bestselleru Dublin Street nás opět zavede do skotského Edinburghu. Vypráví příběh Johanny Walkerové, mladé dívky, která přesně ví, co chce – zabezpečit svoji rodinu. Zhatí její plán nový atraktivní soused v domě na London Road?

Souboj rozumu a emocí

Johannu Walkerovou vnímá její okolí jako vypočítavou zlatokopku, která se nechává vydržovat bohatými muži. Vlastní matka ji považuje za neschopnou a také Jo, jak jí všichni přezdívají, těmto předsudkům časem podléhá a uvěří jim. Jen pár nejbližších přitom zná její nezáviděníhodný osud a ví, že Jo je přesným opakem toho, co se o ní povídá. Vždyť jen na jejích bedrech leží břemeno starosti o rodinu – zvlášť o mladšího bratra Colea. Jo při rozhodování o svém životě vždy na první místo staví především jeho budoucnost, a to i při výběru partnera. Rozum však dostane košem, když pozná nevázaného Camerona MacCabea, který se přistěhuje do bytu o patro výš na London Road. Drzý Cameron si Jo hned zaškatulkuje jako vypočítavou mrchu, ale zároveň nepopírá, že ho přitahuje. A není pro něj překážkou ani to, že je zadaná…

 

London Road

Autorka: Samantha Youngová

Vydalo: nakladatelství Ikar
Překlad: Zdeňka Zvěřinová
Počet stran: 384
Vazba: vázaná
Vydáno: 7/2014
ISBN: 978-80-249-2503-5

Přečtěte si více o knize London Road, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Ikar. A nezapomeňte si prolistovat ukázku.

Nakladatelství Ikar je orientováno především na ženské čtenářky: romance, společenské romány a memoáry, kuchařky a rádce. Vlastní jej společnost Euromedia Group, která patří mezi nejsilnější a největší firmy podnikající v rámci knižního trhu v České republice.

 

O autorce

Samantha Youngová pochází ze Skotska. Vystudovala dějiny starověku a středověku na University of Edinburgh. V roce 2010 si začala sama vydávat svoje romány pro mládež, které přes internetový obchod Amazon získaly velikou popularitu.
Dublin Street z loňského roku je jejím debutem v románové tvorbě pro dospělé a prvním dílem z volné série erotických romancí. Autorka za něj byla nominována na cenu prestižního knižního serveru Goodreads.com v kategorii Nejlepší autor a Nejlepší romance. Práva na vydání Dublin Street se prodala do 25 zemí po celém světě a román se dostal na přední příčky žebříčků bestsellerů New York Times a USA Today.
(Zdroj informací a fotografie: Oficiální webové stránky autorky)

 

Ukázka z knihy

„Narazil jsi nohou do schodu.“ Vyšli z mezipatra a mimořádně vysoký tmavovlasý muž v ragbyovém tričku se na svého společníka ušklíbl.
Ten druhý byl o něco menší, se širokými rameny a rozcuchanými tmavými vlasy vykukujícími zpod čepice. Když se obrátil, aby se na přítele vesele usmál, pochopila jsem, že jsem v přítomnosti sportovce a hráče. Byl úžasný a jeho úsměv mi napovídal, že ví, co s tím.
„Nevšimne si toho.“
„Dřevo je trochu naštíplé.“
„Aspoň má osobitý ráz.“
Popošla jsem o další krok a přitáhla tak jejich pozornost. Letmo jsem pohlédla na otevřené dveře bytu a žaludek se mi neklidně stáhl. Měli jsme nového souseda. Souseda, který bude muset snášet matčino opilecké kvílení.
Skvělé.
Muž s čepicí se uznale usmál a přejel mě pohledem od hlavy až k patě. Rychle jsem se zadívala na jeho přítele a zjistila, že podléhám jeho charismatu. Znovu se ve mně probudila koketa. Opětovala jsem jejich úsměv a zamávala prsty. „Ahoj.“
Muž v čepici podepřel svou stranu konferenčního stolku a zeptal se: „Bydlíte tady?“
„V bytě nad vámi.“ (str. 101–102)

 

Vyhrajte knihu London Road

Do bytu na London Road se právě nastěhoval nový soused. Při prvním setkání s ním hlavní hrdinka ani netuší, jak dalece se jeho příchodem změní její život. Právě nastal čas začít myslet trochu na sebe a ne jen na to, jak zajistit skvělý život zbytku rodiny.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Ikar vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu London Road vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu London Road
probíhá od 11. července do 24. července 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy London Road

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLondon Road

Youngová, Samantha

Ikar, 2014

Zasoutěžte si o vzrušující romanci ze skotské London Road - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. rebo napsal:

    Dobrý den, dnes v pořádku dorazila kniha London Road, velmi za ni děkuji

Napsat komentář