První ze čtyř porcí nespoutané erotiky

Barvy_lasky2
Žhavý příběh naivní mladé dívky a mocného, neodolatelného a zkušeného muže je skvělou volbou pro všechny, kdo v knize hledají romatiku, erotiku i nebezpečí.

Že už je příběh o nevinné dívce, která podléhá svodům ďábelského boháče, ohraný? Možná, ale i přesto kniha Barvy lásky – Nespoutaná čtenáře, a hlavně čtenářky, chytí a nepustí.

 

První ze čtyř dílů románové tetralogie otevírá dveře do světa temných vášní, zároveň ale ukazuje odvrácenou stránku milostných orgií. Dokáže Grace Lawsonová odolat pokušení bezhlavě se vrhnout do víru nebezpečných hrátek, nebo se rozhodne naplňovat své touhy, ať to stojí, co to stojí?

Grace je mladá a nenápadná dívka, která se o muže dosud nijak zvlášť nezajímala. Ovšem během své stáže v Londýně potkává charismatického Jonathana Huntingtona, který ji jako zakletou princeznu probudí ze spánku…

Jonathan je bohatý a velice atraktivní. Stále hlouběji a hlouběji unáší Grace do svého světa temných tužeb a oba se ztrácí ve víru vlastního chtíče. Ale když od ní Jonathan začne vyžadovat čím dál podivnější důkazy lásky, musí si Grace uvědomit, jak nebezpečné mohou její city k němu být.

 

Barvy lásky – Nespoutaná

Vydalo: Nakladatelství Moravská Bastei MOBA

Autor: Kathryn Taylor
Překlad: Tomáš Butala
Počet stran: 272
Formát: 115 x 185
Vazba: vázaná
Rok vydání: 2013
Vydání: první
ISBN: 978-80-243-5561-0

Román si můžete koupit ve formě vázané knihy nebo e-knihy

Těšte se – recenzi na knihu přineseme v příštím týdnu!

————————————————-

Nakladatelství MOBA vzniklo na podzim roku 1991 a za více jak 18 let existence se vyprofilovalo na jednu z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Počtem ročně vydaných téměř 400 titulů se řadí mezi největší česká nakladatelství. Nakladatelství se specializuje na světovou krimi, původní českou detektivku, historické romány, literaturu faktu a romány pro ženy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBarvy lásky – Nespoutaná

Taylor, Kathryn

Moravská Bastei MOBA, 2013

Napsat komentář