Získejte fantasy cestu za záchranou světa

srdce-aporveru-perex
Rolan žije se svou rodinou v malém městečku Werfall, které je s civilizací propojeno mosty. Jenže ty se jednoho dne začnou hroutit a není to to jediné, co zdejší obyvatele trápí. Rolan se proto vydává na cestu do Ecidilu, který je jedinou nadějí na záchranu světa.

Jak vyléčit Srdce Aporveru?

Na počátku věků plula po obloze Aporveru tři slunce. Ten svět je pustý, řeklo první. Ten svět je prázdný, řeklo druhé. Ten svět je mrtvý, řeklo třetí. Pak první slunce uronilo slzu a svět zahalila hustá bílá mračna. Když druhé slunce uronilo slzu, z mraků vyrostly sloupy. Nakonec uronilo slzu i třetí slunce. Slza dopadla na nejvyšší sloup a ten rozkvetl a ožil. Tak se zrodil Ecidil. Vyletěla z něho hejna sykon všech možných druhů – plevelnatky, hřídelíci, jitřinky i měchury. Sykony se pak rozlétly a rozběhly do všech koutů světa. Aporveru ještě chyběla duše, a tak se tři slunce na jeden jediný okamžik spojila v jedno. Když jejich znásobená záře dopadla na Ecidil, zjevil se člověk.

Po letech klidu a míru se pohádkovým světem Aporveru šíří temnota. Zemi zaplavují divoké sykony a rozsévají nenávist, strach a zkázu. Podaří se Rolanovi a Prin zániku Aporveru zabránit? Vydejte se spolu s nimi na dobrodružnou cestu neznámými končinami za bájným Ecidilem, v kterém Srdce Aporveru bije z posledních sil. Ten, kdo ho vyléčí, zachrání celý svět.

 

Srdce Aporveru

Autor: David Šenk

Vydalo: nakladatelství Fragment
Počet stran: 136
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 1/2018
ISBN: 978-80-253-3559-8

Přečtěte si více o knize Srdce Aporveru, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

David Šenk (*1977) publikoval již více než tři desítky krátkých povídek a novel, převážně na stránkách magazínů Pevnost, Ikarie a XB-1, část z nich shrnul ve sbírkách Smrtelní bohové (Epocha, 2011) a Proudové šílenství (Epocha, 2013). Jeho hrdinové jsou obyčejní lidé, kteří se ocitají v neobvyklých situacích, snaží se čelit osudu a neslevit při tom ze svého lidství. V nečetných volných chvílích čichá terpentýn, kterým se snaží rozředit olejové skvrny na svých obrazech a trhá struny na svém elektrickém Gibsonu.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Srdce Aporveru

Vypravte se do fantasy světa Aporveru, kterým se po letech míru a klidu začíná znovu šířit temnota. Když jednoho dne začnou padat mosty, které spojují městečko Werfall s okolím, rozhodne se Rolan vydat na dalekou cestu, na jejímž konci by měl ležet bájemi opředený Ecidil – místo, kde se na počátku věků zrodil veškerý život a kde by Rolan mohl získat představu o tom, co se s jeho zemí děje. Podaří se mu společně s Prin nalézt kraj, který není na žádných mapách, a zachránit tak svět před zkázou?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Srdce Aporveru vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Srdce Aporveru
probíhá od 15. do 21. července 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy knihy Srdce Aporveru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSrdce Aporveru

Šenk, David

Fragment, 2018

Napsat komentář