O půvabu, eleganci a nadčasovosti britské vévodkyně Kate

Princezna-Kate
Vévodkyně z Cambridge, princezna Kate, je bezpochyby jednou z největších módních vzorů současnosti, kterou následují miliony žen po celém světě. Teď o jejím elegantním a vždy nadčasovém stylu oblékání napsala autorka Caroline Jonesová knihu, jež vychází už i u nás.

Vévodkyně Kate se stala jednou z největších ikon módy. Průvodce jejím šatníkem, doplňky, účesy a make-upem ukazuje přirozený půvab a eleganci mladé ženy. Seznámíte se detailně se 40 outfity od sportovních oděvů po velké večerní, jak šel čas od studentských dob přes svatbu až po roli královské manželky. Kniha obsahuje praktické tipy pro každý rozpočet. Poradí, jak vybrat sako stejně dokonalé jako Kateino, nebo jak správně nosit tělové lodičky na podpatku. V knize najdete vše, co potřebujete, abyste držely krok s nejstylovější Britkou současnosti.

Titul vydalo nakladatelství Ikar.

Princezna Kate a její styl

Přirozený půvab a elegance podle královského vzoru

Autorka: Caroline Jonesová

Překlad: Eva Kalábová
Počet stran: 176
Vazba: vázaná
Formát: 189×246

Přečtěte si víc o knize Princezna Kate a její styl a prolistujte si ukázku z ní 

Ukázka z knihy

Šaty
Kate zůstává věrná svému zvyku držet se při výběru šatů mimo hlavní proud i tehdy, když je obklopena hollywoodskou elitou. Zatímco ostatní mají na sobě výrazné barvy, odvážné výstřihy nebo délky šatů, ona na sebe upoutala pozornost tím, že si na večeři pořádanou Britskou filmovou a televizní akademií v Los Angeles v červenci 2011 oblékla vše zahalující pastelové večerní šaty. Až drobnosti, jako třeba blýskavý stříbrný pásek nebo rozvlnění dlouhé sukně, dělají z jinak poměrně konzervativních šatů dramatickou róbu, kterou si takováto událost žádá.

O autorce

Caroline Jonesová, vlastním jménem Carolin Mary Jamesová, (nar. 1938) je australská televizní novinářka. V roce 1963 začala pracovat ve veřejnoprávní televizi ABC v Canbeře a později se stala první ženskou reportérkou večerního pořadu This Day Tonight. Během let 1972 až 1994 byla moderátorkou několika dalších australských pořadů. Jonesová za svůj dosavadní život získala několik ocenění, včetně ceny Logie Award v roce 1972 a je také zakladatelkou organizací Australian Concil for the Arts (australská rada pro umění) a National Films Board of Review (komise pro kritiku národních filmů).


Nakladatelství Ikar je orientováno především na ženské čtenářky, kterým nabízí romance, společenské romány a memoáry, kuchařky nebo rádce; zajímavým projektem je i řada historických biografií z Habsburské monarchie. Mezi zavedené a celosvětově úspěšné autory Ikaru patří Danielle Steel, Joy Fieldingová, Rosamunde Pilcherová, Barbara Woodová, Erich Maria Remarque, Lion Feuchtwanger či Johannes Mario Simmel; z českých autorů např. Klára Janečková, Hana Marie Körnerová.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePrincezna Kate a její styl

Jonesová, Caroline

Ikar, 2014

Napsat komentář