Zasoutěžte si o knihu plnou britského humoru z Paříže

merde_perex

Milujete knihy, které vás donutí upřímně se zasmát? Pak si rozhodně nenechte ujít knihy Stephena Clarka, které jsou plné osobitého humoru. Jednu z nich můžete vyhrát v naší soutěži!

Ať již knihy Stephena Clarka neznáte, nebo naopak patříte mezi jeho věrné fanoušky, určitě si nenechte ujít jeho humornou sérii o Angličanovi ve francouzském světě byrokracie.

 

Že Stephena Clarka neznáte? Seznamte se!

Naše reportérka navštívila brněnské LiStOVáNí, kde byl autor osobně přítomen. Stephen Clarke je vtipný nejen ve své knize Faktor Merde, která je pátým, volným pokračováním série jeho knížek MERDE. Ty pojednávají o zážitcích hlavního hrdiny, Angličana Paula Westa, žijícího v Paříži, a jeho peripetiích s francouzskou byrokracií.

Přečtěte si celou reportáž!

————————————-

Faktor Merde:

Paul West znovu ve střetu s pařížskou byrokracií

Tentokrát jeho průzkum francouzské kuchyně málem vede ke stávce. Britský novinář Stephen Clarke vytěžil ze svého dlouhodobého pracovního pobytu v Paříži humoristickou sérii Merde, jejíž pátý díl zrovna vychází.

Angličan Paul West touží žít svůj pařížský sen a opravdu se přitom snaží zbytečně nedráždit Francouze. Jenže ne zrovna úspěšně. Jeho byt je tak malý, že si musí bagety krájet napůl, aby se mu vešly do kuchyně, a jeho průzkum francouzské cuisine málem vyústí ve všeobecnou stávku. Navíc to vypadá, že jej pronásleduje bývalá přítelkyně. A zatímco Paulovi hrozí vystěhování, ztráta práce a bankrot, postupně mu dochází, že jeho osobní faktor merde může vyvolat pořádný poprask.

 

Faktor Merde

Podtitul: Paul West znovu ve střetu s pařížskou byrokracií
Autor: Stephen Clarke
Počet stran: 304 stran
ISBN: 978-80-259-0163-2
Vydání: 7. 5. 2013
Vazba: vázaná
Formát: 130 x 200 mm

 

Přečtěte si více o knize Faktor Merde, a prolistujte si ukázku

 

O autorovi

Stephen Clarke se narodil v roce 1958 ve Velké Británii v St. Albans. Je to britský spisovatel a novinář, který však žije ve Francii. Proslavil se především sérií svých humoristických románů s postavou Paula Westa. Ve svých knihách se zaměřuje především na francouzskou kulturu.
(Foto: AlbatrosMedia)

 

V nakladatelství Plus již vyšlo: Merde! Rok v Paříži, Celkem jde o Merde, Už zase skáču přes Merde, Merde Immposible, Tak pravil hlemýžď, Obnažená Paříž. Tajný život města a Faktor Merde.

 

 

 

Pozor! Soutěž!

Je vám blízký britský humor? Milujete Paříž? Stephen Clarke dokázal spojit tyto dvě zdánlivě nekombinovatelné věci dohromady a vytvořil zábavnou sérii knih, které vám patřičně polechtají bránici.

Pokud jste i vy zvědaví na v pořadí páté pokračování velice úspěšné knižní řady, zapojte se do naší soutěže, kterou jsme připravili ve spolupráci se společností AlbatrosMedia. Hned tři z vás mohou vyhrát po jednom výtisku tohoto titulu.
Stačí správně zodpovědět na jednoduchou soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

 

Soutěžit o knihu Faktor Merde můžete
od 13. do 26. června 2013

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 Faktory Merde

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeFaktor Merde

Clarke, Stephen

Plus, 2013

zobrazit info o knizeObnažená Paříž
Tajný život města

Clarke, Stephen

Plus, 2012

zobrazit info o knizeMerde! Rok v Paříži (1)

Clarke,Stephen

Plus, 2008

zobrazit info o knizeUž zase skáču přes Merde (2)

Clarke,Stephen

Plus, 2010

zobrazit info o knizeCelkem jde o Merde (3)

Clarke,Stephen

Plus, 2009

zobrazit info o knizeMerde Impossible (4)

Clarke,Stephen

Plus, 2010

Napsat komentář