Tina Salo – Tanec s carevnou

120548
Nakladatelství Brokilon uvádí na trh další knihu z upírské serie nejpopulárnější české autorky fantastiky Petry Neomillnerové. 

Série je také předlohou pro připravovaný  film produkce FilmBrigade a nespadá jen do kategorie paranormálních romancí, ale obsahuje i prvky detektivního příběhu a akční fantastiky.

Tina Salo je upírka, velmi specifická upírka, které nevadí denní světlo a ze všeho nejvíc miluje zahálčivý „klubový“ život v současné Praze, povalování v posteli a upírské „badboye“. To všechno je jí však dopřáno jen málokdy, i v románu Tanec s carevnou ji hned v úvodu vyštve z teplého lože zásahová jednotka a Tině i jejímu partnerovi nezbývá nic jiného, než uprchnout z Čech a vydat se za polární kruh do nehostinné tundry, kde se momentálně nachází jádro jejich problémů.  V depresivním Norilsku, městě s největší koncentrací současných i bývalých vězňů na metr čtvereční, pak Tina odhaluje další z tajemství své rodiny.

Petra Neomillnerová, spisovatelka a žurnalistka, debutovala v roce 2002 v Pevnosti  povídkou“ Ta, kterou smějí sedlat jen bohové“, od té doby má na kontě  22 vydaných knih, románů z oblasti fantastiky, povídkových sbírek  i populárně naučných publikací o magii. V současné době se věnuje tvorbě literatury pro děti a mládež. Spolupracuje s nakladatelstvími Brokilon, Albatros a Epocha.  

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTanec s carevnou

Neomillnerová, Petra

Brokilon, 2013

Napsat komentář