Snadná cesta k sebejistotě a lepší komunikaci

50 vet ktere vam usnadni zivot_uvodni
Někdy se snažíte někomu něco sdělit, ale zamotáte se do svých vlastních slov a najednou nevíte, jak dál. Dojde tak ke zbytečnému nedorozumění. Chcete takovýmto situacím předejít? Mohla by vám pomoci užitečná kniha Karin Kuschikové.

Obyčejný rozhovor se může rychle zvrtnout. Stačí, aby si někdo něco špatně vyložil, a z prosté věty se najednou stane domněnka, obvinění či narážka. Doma ve sprše vám pak hlavou víří řada úderných odpovědí. Přímo v akci však zůstáváte beze slov. Nemusí to tak být. „Jen já rozhoduji o tom, kdo mě naštve,“ říká Karin Kuschik, která vám v této knize nabízí padesát skutečně zázračných vět pro sebejistou a chytrou odpověď v každé situaci.

 

50 vět, které vám usnadní život

Klíč k vnitřní sebejistotě
Autorka: Karin Kuschiková
Přeložil: Martin Richter

Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Formát: 128×190 mm
ISBN: 978-80-7670-160-1
Doporučená cena: 398 Kč

Knihu 50 vět, které vám usnadní život vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Tato kniha vám ušetří čas. Čas, který byste jinak mohli promarnit nedorozuměním, zabedněností nebo dlouhým monologem. Rozhodně by to byly slepé uličky, jaké často vedou přímo k dramatické situaci. Tato kniha obsahuje malé věty s velkým účinkem. Věty, jež vám usnadní život, protože každá z nich vás vyzývá k větší upřímnosti, srozumitelnosti, rozhodnosti a autenticitě.
Budete-li aktivně používat aspoň pět tipů z padesáti, váš život bude zanedlouho vypadat úplně jinak, a to jak navenek, tak i zevnitř – je přece krásné vypadat dobře i sám před sebou.
Některé rady zní možná radikálně, jiné docela obyčejně či dokonce nudně. A přesně o to mi šlo. Klidně si myslete, že to zvládnete levou zadní – poněvadž to bylo mým cílem. Koneckonců, měli byste to mít v životě lehčí. (str. 12)

Přečtěte si celou ukázku.

 

O autorce

Kariéra Karin Kuschikové je založena na vyprávění příběhů: studovala žurnalistiku, byla rozhlasovou moderátorkou, účastnila se filmové akademie, podstoupila mediální trénink, a v současnosti působí jako konferenciérka, autorka písní a řečnice. Pracovala před kamerou i za ní a od roku 2000 radí špičkovým manažerům a celebritám jako business koučka. V této knize poprvé sdílí svou expertízu se širokým publikem. Pracuje po celé Evropě a žije v Berlíně.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize50 vět, které vám usnadní život
Klíč k vnitřní sebejistotě

Kuschiková, Karin

Kazda, 2024

Napsat komentář