Získejte román plný lidských osudů

svetlo uvod soutez
Každý z nás má v životě dobré i špatné chvíle. Podobně jsou na tom čtyři hrdinové nového románu Jana Kholla. Všichni o něco v životě přišli nebo se něčeho bojí. Jedno zdánlivě obyčejné víkendové setkání však přinese nečekané dohry. Dokáží ale pustit světlo do svého života?

Věci, na které ještě není pozdě

Motýlí křídlo umí způsobit uragán. A co teprve společný víkend na chatě?

Třicetiletá Valérie je nervově labilní, polyká tabletky na uklidnění a utvrzuje se v tom, že nesnáší děti. Petr se po mnoha letech manželství rozvádí a upadá do osamění a beznaděje. Veronika se musí vyrovnat se smrtí manžela, kterého podváděla. Jaromír by chtěl založit rodinu, ale nedokáže navázat normální vztah se ženou. Víkendové setkání na horské chatě zdánlivě nemůže na osudech této nesourodé čtveřice nic změnit. Přesto se po návratu domů poklidné životy hrdinů začnou ubírat nečekaným směrem.

Stačí pár drobných impulzů, aby se otevřely staré rány a nové otázky — vážně musí Petr zůstat sám? Opravdu by Valérie dítě nezvládla? A mohla kdysi Šarlotina smrt bolet o něco méně?

Pusťte světlo do tmavého večera

Autor: Jan Kholl

Vydalo: nakladatelství Host
Počet stran: 205
Vazba: vázaná
Vydáno: 04/2024
ISBN: 978-80-275-2046-6

Přečtěte si více o knize Pusťte světlo do tmavého večera, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

O autorovi

Jan Kholl (*1976) je novinář. Vystudoval češtinu a občanskou výchovu na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy. Od roku 2001 pracuje v ČTK — nejprve působil v pražské redakci, nyní vede středočeskou pobočku. Žije v Říčanech u Prahy. V roce 2023 vydal svou první knihu Tajný život domorodců.

(Zdroj informací: Host)

Vyhrajte knihu Pusťte světlo do tmavého večera

Valérie, Petr, Veronika a Jaromír – čtyři odlišní lidé se čtyřmi rozmanitými osudy. Příběhy všech se protnou během jediného víkendu v horské chatě, a jak to vypadá, toto setkání by na jejich životy mohlo mít větší vliv, než se zprvu mohlo zdát.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Pusťte světlo do tmavého večera vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pusťte světlo do tmavého večera
probíhá od 26. května do 1. června 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePusťte světlo do tmavého večera

Kholl, Jan

Host, 2024

Napsat komentář