O lidské zkušenosti se životem

zachyceni uvod (1)
Jak nejlépe vyjádřit vlastní myšlenky a postoje k některým tématům? Prózou, nebo snad raději poezií? Lubomír Verner se drží ve své práci na hranici obojího a zpracovává témata, která jsou v životě důležitá pro každého z nás. Nechybí ale ani humor a ironie.

Autor pozoruje ze subjektivního hlediska vnější svět, se kterým není smířen a prozkoumává i svůj vnitřní svět až na hranice omezených možností poznání. Tématy knihy jsou dětství, mládí, manipulace společnosti s jedincem, hry moci, osamění, láska, smrt, nesmrtelnost a nedostatečnost jazyka k vyjádření skutečnosti. V textech, které se pohybují na hranici poezie v próze nechybí humor a ironie. Kniha je pokusem o autentické vyjádření konkrétní lidské zkušenosti se životem. (Postmoderní literatura se vrací do českých luhů a hájů.)

Zachyceni

Autor: Lubomír Verner
Ilustrace: Agnes Požárová

Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Formát: 150×190 mm
ISBN: 978-80-7530-455-1
Doporučená cena: 240 Kč

Knihu Zachyceni vydalo nakladatelství Malvern.


logo-MalvernNakladatelství Malvern vzniklo na konci 90. let minulého století. Těžiště vydavatelské činnosti tvoří západní spirituální tradice, mystika, religionistika, alchymie, hermetismus, literární věda, kulturní antropologie, knihy mezioborové, umělecká beletrie a poezie, přírodní vědy, knihy pro děti a rodiče a dílo filosofa a biologa Zdeňka Neubauera.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZachyceni

Verner, Lubomír

Malvern, 2024

Napsat komentář