Zahrajte si o užitečné rady, jak správně dýchat

dychani-nahled
Věděli jste, že během dýchání nevdechujete pouze vzduch, ale také energii? Nejde o žádný esoterický výmysl, ale o skutečnost založenou na vědeckých studií. Naučte se, jak na to s knihou Egora Egorova.

Energie je všude ve vzuchu

JEN DÝCHÁŠ NEBO UŽ VDECHUJEŠ ENERGII?
Tato otázka není laciným reklamním sloganem, který má posílit váš zájem o tuto knihu. Nemá také nic společného s esoterikou nebo novým trendem proti stárnutí, ale s čistou vědou. Za touto otázkou se skrývají nejméně dvě Nobelovy ceny, nespočet vědeckých studií a bohaté lékařské zkušenosti, které sahají až do starověku.

DÝCHAT VÍCE ENERGIE JE SNADNÉ! Zvládne to každý – jen musíte vědět, jak na to.
Tato kniha vám poskytne kompletní informace o tom, jak získat více energie s každým nádechem.

KOLIK ENERGIE V SOBĚ MÁTE? Test v knize vám během několika minut ukáže, zda je vaše tělo dostatečně zásobeno, nebo zda je ještě potřeba optimalizace.

OKAMŽITĚ VDECHUJTE VÍCE ENERGIE! Díky tréninkovým programům v praktické části můžete během krátké doby zvýšit svou energetickou hladinu prostřednictvím dýchání.
Vyšší hladina energie vás udržuje mladé a zabraňuje nemocem. Zlepšuje pohodu, kvalitu spánku, koncentraci, kondici a sex.

 

10× se nadechněte a bude po únavě

Autor: Egor Egorov

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Martin Richter
Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2023
ISBN: 978-80-7670-142-7

Přečtěte si více o knize 10× se nadechněte a bude po únavě, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také přečíst náš článek a prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Doktor Egor Egorov se již více než 20 let intenzivně zabývá energetickým metabolismem v těle. Na začátku roku 2000 opustil dobře placenou práci jako anesteziolog, protože mu bylo stále jasnější, že chronické nemoci nelze léčit prášky a injekcemi. Odjel do USA, aby se dozvěděl více o vysokém samoléčebném potenciálu buněk. Po návratu si v Berlíně otevřel svou první soukromou praxi celostní biologické medicíny. Dr. Egorov studuje vliv dýchání na energetickou bilanci již více než 10 let. Je spoluautorem několika studií o hypoxii a přednáší na mezinárodních kongresech. O své znalosti a zkušenosti se dělí s kolegy na seminářích a vzdělávacích akcích doma i v zahraničí. Je považován za jednoho z předních odborníků na hypoxii v Evropě.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu 10× se nadechněte a bude po únavě

Cítíte se unavení, nesoustředění a celkově v nepohodě? Naučte se správně dýchat a zásobte své tělo nejen kyslíkem, ale také energií. Přijde vám to jako nesmysl? Tak věřte, že tyto poznatky jsou podloženy řadou vědeckých studií a lékařských výzkumů. Právě z nich vychází tréninkové programy v praktické části knihy doktora Egora Egorova, o kterou si můžete právě nyní zasoutěžit.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu 10× se nadechněte a bude po únavě vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
10× se nadechněte a bude po únavě
probíhá od 17. do 23. března 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy 10× se nadechněte a bude po únavě

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize10× se nadechněte a bude po únavě
Tréninkový program pro více energie

Egorov, Egor

Kazda, 2023

Napsat komentář