Získejte prázdninový pobyt u trochu „šílené“ babičky

silena-babicka-perex
Lucie si zakládá na tom, že je vždy „ta moudřejší“, zatímco její matka je přesným opakem. Stále v ní totiž zůstalo trochu nespoutanosti z dob mládí v éře hippie. A teď by jí Lucie měla svěřit vnoučata na hlídaní?

Ztřeštěné prázdniny

Rodiče si nevybereš, někdy se před nimi ani neschováš.

Lucie potřebuje o prázdninách pohlídat děti. Předpokládá, že ideálním řešením by mohla být jejich babička, jenomže… její máma je tak trochu jiná!

Zůstalo v ní totiž kus nespoutaného rebelství z mládí, které strávila v době, kdy hippie zažívalo největší boom. Děti si s babičkou jistě užijí spoustu legrace, ale Lucce nejspíš naskáčou nové vrásky. Matčiným přístupem květinového dítěte je v ohrožení totiž vše, na čem si − jako „vždy ta moudřejší“ − zakládá, včetně současného partnerského vztahu. Ale coby, vždyť nakonec ten její není jediný chlap na světě.

Při předání dětí babičce však Lucka netuší, že díky všem těm strhujícím prázdninovým zážitkům se i jí samotné během krátké doby obrátí život na ruby!

 

Šílená babička

Autorka: Martina Boučková

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2024
ISBN: 978-80-247-5532-8

Přečtěte si více o knize Šílená babička, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Ovšem i když jsem po těch letech připravená na ledasco, stejně to se mnou u dveří málem seklo. Dobře, batikované tričko s anarchistickým áčkem na prsou, s tím jsem smířená. Ale…
„Odkdy nosíš piercing?“ zeptala jsem se a ukázala na její levé obočí propíchnuté drobným kroužkem.
„Hezký, viď? A tos ještě neviděla moje tetování,“ odpověděla s nadšením.
„Ty máš…“
Než jsem stihla dopovědět otázku, pokračovala: „Mám, na zadku, počkej.“ A ještě mezi dveřmi si začala stahovat kalhoty. Chytla jsem ji za pravou paži, bojující s pasovým límcem, a zatáhla ji do bytu.
„Nemusíš to ukazovat všem sousedům,“ pokárala jsem ji.
„A proč ne? Copak jsi nějaká puťka? Změnila ses,“ zlobila se.
„Já jsem se změnila?“ (str. 7)

 

Vyhrajte knihu Šílená babička

Lucie s matkou jsou jako noc a den – zatímco jedna se drží zpátky, vše pečlivě promýšlí a občas působí až upjatě, druhá má nespoutanou povahu, díky které se nebojí po hlavě vrhnout do každé akce a užívá si tak spoustu zábavy. Málokdo by tipoval, že ta, která se dokáže tak odvázat, je o generaci starší. Lucii svou povahou leze matka občas poněkud na nervy, ale vnoučata jsou z ní nadšená, proto už se těší, až je babička bude o prázdninách hlídat. Jaké ztřeštěné příhody spolu zažijí a podaří se jim do nich zapojit i Lucii? To si přečtěte v humorné knize Martiny Boučkové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Šílená babička vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Šílená babička
probíhá od 5. do 18. března 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 humorné romány Šílená babička

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŠílená babička

Boučková, Martina

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář