Je čas udělat břišnímu tuku pápá

Jak zhubnout bricho_uvodni
Nová kniha Sarah Shockeové nabízí dvoufázový výživový program, s jehož pomocí nejenže objevíte lahodné recepty, ale navíc zhubnete a zpevníte břicho. Kromě toho také prospějete svým játrům.

Objevte dvoufázový výživový program s chutnými recepty, který vám pomůže zhubnout rychle a zároveň si udržet váhu na dlouhodobé bázi. Díky našemu programu se cítíte skvěle ve svém těle a získáte pevné břicho, o kterém jste vždy snili. Cítíte se nafouklí a unavení z neustálého boje s tukem na břiše? Máme pro vás řešení. Představujeme vám dvoufázový výživový program, který vám pomůže rychle a efektivně zhubnout břicho a zároveň mu dodá pevnost a tvar. Představte si, jak se vyhýbáte tukovým pastím a vaše játra pracují na plné obrátky, zatímco vy se těšíte ze zdravého a vyváženého jídelníčku plného chutných receptů. A nejlepší na tom je, že to všechno můžete dosáhnout za pouhých 30 dní! Tak co na to říkáte, jste připraveni na změnu?

 

Jak zhubnout břicho

Dejte sbohem břišnímu tuku
Autorka: Sarah Shockeová

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 165×200 mm
ISBN: 978-80-7670-141-0
Doporučená cena: 369 Kč

Knihu Jak zhubnout břicho vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Jak zhubnout bricho_ukazka1

Prohlédněte si celou ukázku.

 

O autorce

Sarah Schockeová je nutriční poradkyně, odborná novinářka a tvůrkyně receptů z Frankfurtu nad Mohanem. Praktickými radami a chutnými recepty chce lidi podpořit v tom, aby vzali své zdraví do vlastních rukou. Odbornice na výživu je známá z časopisu Eltern a ze svých vystoupení v televizi WDR. Její knihy byly několikrát oceněny stříbrnou medailí GAD.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak zhubnout břicho
Dejte sbohem břišnímu tuku

Shockeová, Sarah

Kazda, 2024

Napsat komentář