Jednoduché zahradní vychytávky pro každého

zahradni-vychytavky-nahled
Jste kreativní a rádi si tvoříte věci po svém? Chtěli byste si s blížícím se jarem zvelebit zahradu? Dnešní knižní tip je přesně pro vás! Najdete zde užitečné vychytávky a rady, jak si jednoduše a efektivně vyrobit vlastní zahradní vybavení či dekorace, které zvládne každý zahradník i každá zahradnice!

Udělej si sám: jednoduché a kreativní zahradní vychytávky.
Vlastnoručně vyrobené zahradní vybavení, nábytek a další prvky jsou osobitější, kreativnější a originálnější než ty kupované. Všechny projekty, které uvádíme v této knize, jsou snadné a rychlé. Zvládne je opravdu každý a nemusí být ani zručný řemeslník či zkušený zahradník.
Postavte si sami: pořízení materiálu, nářadí a vybavení, bezpečnost.
Udržujte pořádek: úložné prostory na nářadí, police a regály…
Vše pro rostliny: pařeniště, vyvýšený záhon, záhon na kolečkách, betonové květináče, bylinková věž, jezírko, pěstování hub…
Vertikální zahrada: opěrná konstrukce pro popínavky, bylinková stěna z palet, salátová farma v okapu…
Doplňky po živočichy: hmyzí hotel, domeček pro ježky, pískoviště pro včelky samotářky, úkryt pro ještěrky, ptačí budka, krmítko…
XXL projekty: terasovitá bylinková zahrada, suchá zídka, cestičky a chodníky, nášlapné kameny ve tvaru listů, zástěna…

Zahradní projekty pro kutily

Autor: Folko Kullman
Přeložil: Martin Richter

Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Formát: 170×235 mm
ISBN: 978-80-7670-130-4
Doporučená cena: 398 Kč

Knihu Zahradní projekty pro kutily vydalo nakladatelství Kazda.

Ukázka z knihy

zahradni-vychytavky-ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

O autorovi

Folko Kullman je autorem mnoha knih. Působí jako novinář a specializuje se na zahrádkářská témata. Sám už řadu let zahradničí, a to nejen na vlastní zahradě, ale také na balkoně a terase. Jako správný zahrádkář neustále zkouší něco nového a experimentuje s neobvyklými pěstebními metodami i rostlinami – houby nevyjímaje. O své bohaté zkušenosti se dělí se čtenáři svých publikací a odborných časopisů.

Zdroj informací: knihkupectví Kosmas


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZahradní projekty pro kutily

Kullman, Folko

Kazda, 2023

Napsat komentář