Diář pro zahrádkáře

zahradkaruv-rok-nahled
Dnes vám představíme publikaci, která by neměla uniknout žádnému nadšenému zahrádkáři nebo nadšené zahrádkářce! Jedná se o celoroční diář, který vám poradí, kdy máte co zasadit, jak na škůdce nebo bylinky. Zároveň si do něj můžete zapisovat své poznámky, nápady či úspěchy.

Přehled prací na každý měsíc, postupy výsadby a péče, rady proti škůdcům i bylinkové tipy. To vše v Zahrádkářově roce najdete – a navíc si do něj můžete zapisovat vlastní pěstitelské poznatky, zkušenosti a hodnocení!

V tomto univerzálním diáři se dozvíte zahradnické rady a tipy na každý týden, ovšem můžete ho použít v kterémkoliv roce. Anebo si do něj zaznačte své zahrádkářské úspěchy a porovnávejte je v dalších a dalších letech.

Zahrádkářův rok

Autoři: kolektiv autorů

Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Formát: 143×204 mm
ISBN: 978-80-271-3875-3
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Zahrádkářův rok vydalo nakladatelství Grada.


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZahrádkářův rok

Grada, 2023

Napsat komentář