Zasoutěžte si o boj se zdánlivě neporazitelnou entitou

klicotepci-perex
Sancie, Klef a Berenika se v předchozích dvou dílech trilogie Záhutí museli potýkat s řadou nebezpečí, ale nyní stojí před tím nejtěžším. Musí se totiž postavit zdánlivě neporazitelné entitě. Budou ochotni přinést větší oběť než kdy dřív?

Velká oběť pro vítězství

Strhující finále trilogie Záhutí uzavírá příběh oceňovaných románů Čaropisci a Světatvůrci.

Sancie, Klef a Berenika už čelili mnoha zákeřným nebezpečím. Tentokrát však nestojí proti baronům loupeživých korporací ani proti nesmrtelnému hierofantovi, nýbrž proti entitě, jejíž vědomí zabírá polovinu světa – entitě používající skribovací magii nejen k upravování neživých předmětů, ale též k ovládání lidských myslí.

Aby s ní vůbec dokázali bojovat, pomocí skribovací technologie přeměnili sebe i své spojence v armádu, jakou lidstvo ještě nevidělo. Společnými silami osvobodili alespoň některé vazaly nepřítele, a dokonce porazili několik jeho strašlivých strojů schopných měnit realitu.

Navzdory jejich úsilí však nepřítel pokračuje v nelítostném tažení za svým hlavním cílem: prastarými, dávno ztracenými dveřmi do jádra veškerého stvoření. Sancie a její přátelé mají poslední možnost tohoto neporazitelného protivníka zastavit.

Nepřítel ovšem může mít v jejich řadách špiona – a v rukávu poslední trik. Chtějí-li Sancie, Klef a Berenika získat alespoň malou šanci na vítězství, musejí přinést větší oběť než kdy dřív.

 

Klíčotepci

Autor: Robert Jackson Bennett

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Milan Pohl
Počet stran: 592
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2023
ISBN: 978-80-275-1768-8

Přečtěte si více o knize Klíčotepci, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Klíčotepci

Aby se Sancie, Klef a Berenika vůbec dokázali postavit entitě využívající skribovací magii k upravování neživých předmětů a rovněž k ovládání lidské mysli, musí sami sebe a své spojence přeměnit v armádu. To sice stačí k poražení hrstky strašlivých strojů, ale k úplnému vítězství bude potřeba mnohem větší oběť. Budou ochotni ji přinést? To už si přečtěte v závěru trilogie Záhutí.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Klíčotepci vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Klíčotepci
probíhá od 28. ledna do 3. února 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy knihy Klíčotepci

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKlíčotepci

Bennett, Robert Jackson

Host, 2023

Napsat komentář