Získejte inspiraci na originální zahradní projekty

zahradni-projekty-pro-kutily-perex
Jste manuálně zruční a rádi byste si vytvořili na svou zahradu osobité a kreativní doplňky? Folko Kullmann vám ve své knize nabízí inspiraci na menší prvky jako jsou hmyzí hotely přes vertikální zahrady až po XXL projekty.

DIY zahradní vychytávky

Vlastnoručně vyrobené zahradní vybavení, nábytek a další prvky jsou osobitější, kreativnější a originálnější než ty kupované. Všechny projekty, které uvádíme v této knize, jsou snadné a rychlé. Zvládne je opravdu každý a nemusí být ani zručný řemeslník či zkušený zahradník.

  • Postavte si sami: pořízení materiálu, nářadí a vybavení, bezpečnost.
  • Udržujte pořádek: úložné prostory na nářadí, police a regály…
  • Vše pro rostliny: pařeniště, vyvýšený záhon, záhon na kolečkách, betonové květináče, bylinková věž, jezírko, pěstování hub…
  • Vertikální zahrada: opěrná konstrukce pro popínavky, bylinková stěna z palet, salátová farma v okapu…
  • Doplňky po živočichy: hmyzí hotel, domeček pro ježky, pískoviště pro včelky samotářky, úkryt pro ještěrky, ptačí budka, krmítko…
  • XXL projekty: terasovitá bylinková zahrada, suchá zídka, cestičky a chodníky, nášlapné kameny ve tvaru listů, zástěna…

 

Zahradní projekty pro kutily

Autor: Folko Kullman

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Martin Richter
Počet stran: 160
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2023
ISBN: 978-80-7670-130-4

Přečtěte si více o knize Zahradní projekty pro kutily, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Zahradní projekty pro kutily

Rádi byste zvelebili svou zahradu, terasu nebo dokonce balkon osobitým a originálním prvkem? Nechcete utrácet vysoké částky za ručně vyráběné betonové květináče nebo vertikální zahradu? Máme pro vás snadné řešení – vyrobte si je sami. Folko Kullmann vám ve své knize ukáže, jak si jednoduše a rychle zhotovit řadu jedinečných zahradních vychytávek. Můžete si vybrat některý z více než čtyřicet pěti projektů.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zahradní projekty pro kutily vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zahradní projekty pro kutily
probíhá od 21. do 27. ledna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Zahradní projekty pro kutily

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZahradní projekty pro kutily

Kullman, Folko

Kazda, 2023

Napsat komentář