Získejte autobiografickou knihu bývalého lékaře

jak-svet-prichazi-o-doktory-perex
Jaký je to pocit, když se lékař rozhodne pověsit svůj bílý plášť na hřebík, ale medicína ho nechce nechat odejít? A co k tak zásadnímu kroku Adama Kaye vedlo? Nejen to si přečtěte v pokračování jeho životního příběhu.

Život s medicínou i bez ní

První kniha Adama Kaye Bude to bolet, doktore?, jeho tajný deník z dob, kdy býval mladým lékařem, se stala knižním fenoménem. Přečetly ji miliony lidí po celém světě, byla přeložena do 37 jazyků a na její motivy vznikla i úspěšná minisérie Tohle bude bolet s Benem Whishawem v hlavní roli, odvysílaná i v České televizi. Jenže to nebyl celý Adamův příběh.

Teď se Adam Kay vrací – a postará se o to, aby vás pokračování jeho životního příběhu nejen pobavilo, ale i dojalo. Ve své doposud nejupřímnější knize vzpomíná na to, co se stane, když doktor pověsí svůj plášť na hřebík, ale medicína ho nechce nechat jít. Vypráví o neobyčejném lékařském vzdělávání i o tom, jaké je otevírat staré rány a prohlížet si jizvy, jež po nich zbyly. Vypráví o nemocničním příjmu i přijímání sebe sama. O tom, jak to dopadá, když svůj život rozbijete na kusy a zase ho sešijete. O tom, jaké je být lékařem i pacientem.

Legrační i dojemná, šokující i skromná, kniha Jak svět přichází o doktory je úžasný portrét života v medicíně i mimo ni z pera jednoho z nejlepších současných britských vypravěčů.

 

Jak svět přichází o doktory

Autor: Adam Kay

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Anna Formánková
Počet stran: 288
Vazba: pevná
Vydáno: 9/2023
ISBN: 978-80-7689-249-1

Přečtěte si více o knize Jak svět přichází o doktory, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také přečíst naši recenzi.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Jak svět přichází o doktory

První kniha Adama Kaye Bude to bolet, doktore? se stala celosvětově úspěšnou, a dokonce podle ní vznikla minisérie pro televizi BBC, kterou jste mohli vidět také v programu České televize. Nyní se autor vrací do minulosti a vypráví o svém studiu i o tom, jaké to bylo, když pověsil svůj bílý plášť na hřebík a naposledy za sebou zavřel dveře ordinace. Začtěte se do humorné a místy také dojemné knihy, v níž se se čtenáři dělí o své zážitky.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Jak svět přichází o doktory vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jak svět přichází o doktory
probíhá od 7. do 13. ledna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Jak svět přichází o doktory

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak svět přichází o doktory

Kay, Adam

Jota, 2023

Napsat komentář