Konec, nebo nový začátek?

neco ma za lubem uvodn
Rozchod s životním partnerem nás vždycky zasáhne. I Jenna je zprvu odchodem svého manžela zasažena, ale společná cesta s její babičkou, ji nakonec přinutí nad láskou přemýšlet v jiném světle. A kdo ví, třeba i pro ni existuje nová naděje…

Jenně táhne na pětatřicet, když jí opustí manžel s tím, že si našel jinou a s ní vlastně nikdy nebyl šťastný. Rozchod nese těžce a před světem se skrývá u rodičů ve svém dětském pokoji. Po půl roce se ale do věci vloží Jennina svérázná, energická babička Evelyn a přemluví ji ke společnému výletu do svého rodného města Herefordu v Massachusetts. Cestou do Herefordu excentrická babička nejen vyvádí všelijaké veselé kousky, při kterých Jenně často tuhne krev v žilách, ale také vypráví příběh své první lásky k Tonymu, chlapci z portugalské rybářské rodiny. Evelynin otec, úspěšný židovský obchodník, odolal tlaku své okouzlující dcery a ke sňatku s Tonym nedal souhlas. Její návrh na útěk z domova Tony odmítne. Nakonec se Evelyn provdala za Freda, kterého poznala během studií a strávila s ním desítky let šťastného života. Fred před pěti lety zemřel a výlet je pro Evelyn návratem „na místo činu“, kde stále ještě žije Tony. Chystá se snad babička na stará kolena vrátit do náruče dávné lásky? A jaká nečekaná překvapení tu nachystala pro Jennu?

Něco má za lubem

Autor: Sara Goodmam Confino
Přeložila: Žaneta Ziecinová

Počet stran: 472
Vazba: vázaná
Formát: 140×205 mm
ISBN: 978-80-7593-536-6
Doporučená cena: 420 Kč

Knihu Něco má za lubem vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Ukázka z knihy

Nazlobeně jsem překřížila ruce na prsou. Brad si rozhodně zasloužil, abych ho nechala čekat celý rok, než mu vyplním rozvodové papíry. Nehodlala jsem mu to usnadnit tím, že bych prohlásila, že je naše odloučení oboustranné, aby s Taylor mohli chodit bez výčitek svědomí. Přestože stalking na sociálních sítích prokázal, že to není zrovna dvaadvacetiletá blondýna, nechovala jsem ke své náhradě zrovna ušlechtilé city. Matka se nenechala zastrašit.

 

O autorce

Sara Goodman Confino učí angličtinu a žurnalistiku na střední škole v Montgomery County v Marylandu, kde žije se svým manželem, dvěma syny a kníračem Sandym. Když zrovna nepíše nebo necvičí, najdete ji na pláži nebo na koncertě Bruce Springsteena, někdy dokonce tančí na pódiu.

Zdroj informací: Pavel Dobrovský – BETA


logo.beta.2Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnujeme se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydáváme ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydáváme, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNěco má za lubem

Confino, Sara Goodman

Pavel Dobrovský – BETA, 2023

Napsat komentář