Zahrajte si o souborné vydání bestsellerů Františka Kotlety

magicka-swingers-party-perex
Hrdina knih Františka Kotlety Tomáš Kosek se stal mezi fanoušky fantastiky téměř kultem. Nyní vychází souborné vydání jeho příběhů, ve kterých hlavní roli hraje akce, humor a především sexuální magie.

Kdyby magie skutečně fungovala

Toto je nejslavnější swingers party všech dob. Magická a démonická, zkrátka kotletovská. Série s Tomášem Koskem, religionistou, detektivem, a nakonec hlavně hrdinou boje s temnými silami, se stala kultem mezi fanoušky fantastiky. A tohle je souborné vydání jeho příběhů. V nich hraje roli akce, humor, ale zejména sexuální magie. S ní si Kotleta pohrává za pomoci skutečných magických systémů z celého světa – vúdú, kandomblé, santeríe, africké magie, a nakonec i evropského čarodějnictví a v zábavných příbězích ukazuje, jak by vypadal svět, kdyby magie skutečně fungovala.

 

Magická swingers party

Autor: František Kotleta

Vydalo: nakladatelství Epocha
Počet stran: 704
Vazba: pevná
Vydáno: 12/2023
ISBN: 978-80-278-0158-9

Přečtěte si více o knize Magická swingers party, již do soutěže věnovalo nakladatelství Epocha, a která vychází 15. 12. 2023.

Nakladatelství Epocha ve stávající podobě existuje a vydává od října roku 2002. Navazuje na činnost stejnojmenného subjektu, který vznikl roku 1996. Jeho ediční profil byl tehdy vyhraněný, soustředil se na historii prezentovanou životopisnými monografiemi významných postav českých, ale i světových dějin. V roce 2002 se Epocha rozšířila a její ediční záběr se rozrostl o další žánry a s tím se rozšířila i autorská základna, která se neomezuje jen na domácí zdroje.

 

O autorovi

František Kotleta (* 1981) je rodák z Bruntálu, spisovatel, jesenický Mauglí a řezník, ale hlavně jeden z nejúspěšnějších autorů nejen fantastiky, ale české literatury obecně. Autor trilogie Bratrstvo krve, románů Vlci, Lovci, Příliš dlouhá swingers party, Velké problémy v Malém Vietnamu, dilogie Perunova krev a tetralogie Spad, Poločas rozpadu, Rázová vlna a Řetězová reakce. Jeho tituly bourají žebříčky bestsellerů mixem akce, hlášek, násilí, strhujícího děje a sexu. Tady nebudete přemýšlet, tady se budete bavit. Díky velkému zájmu jsou všechny jeho knihy pravidelně dotiskovány a řadu z nich si můžete pořídit i v audiopodobě.
(Zdroj informací: nakladatelství Epocha)

 

Vyhrajte knihu Magická swingers party

František Kotleta je jedním z nejúspěšnějších autorů nejen fantastiky a jeho knihy s Tomášem Koskem se staly téměř kultem. A právě nyní vychází tato bestsellerová série v souborném vydání. Pokud patříte mezi fanoušky akčních příběhů okořeněných špetkou humoru a notnou dávkou erotiky, vydejte se do světa, ve kterém magie skutečně funguje.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Epocha vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Magická swingers party vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Magická swingers party
probíhá od 30. listopadu do 13. prosince 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 fantasy knihy Magická swingers party

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMagická swingers party
Souborné vydání bestsellerové série

Kotleta, František

Epocha, 2023

Zahrajte si o souborné vydání bestsellerů Františka Kotlety - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. tetina napsal:

    Dobrý den, vyhraná knoiha byla dnes v pořádku doručena. Pohodové vánoce všem.

Napsat komentář