Zasoutěžte si o literární fantasy balíček

soutez Epocha Kotleta (1)
Příběhy ze série Legie jsou milovníkům fantasy knih jistě dobře známé. My vám dnes nabízíme hned dva z nich, které společně sepsal František Kotleta s Kristýnou Sněgoňovou. Společně vás přesvědčí o tom, že vesmír jako místo k životu rozhodně není pro každého…

Dva fantasy příběhy z vesmíru

Vesmír je kruté místo. Právo na život má pouze ten, kdo si jej uhájí v boji. Taková jsou pravidla tam venku. Lidé to zjistili v den, kdy na jejich planetu zaútočila invazní flotila neznámé civilizace. Krátká, ale tvrdá válka srazila lidstvo na kolena a udělala z něj otroky mimozemských dobyvatelů. Otroky, kteří si zaslouží život, jenom pokud budou svým majitelům věrní a užiteční. Ale dokud stojí poslední voják odporu, je tady vždycky naděje. Minimálně na pořádnou pomstu. A možná i něco víc. Vítejte v sérii Legie – novém světě Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, space opeře temné, akční i zábavné, jak jen to chladný vesmír dovolí.

Operace Thümmel

Autor: František Kotleta

Vydalo: nakladatelství Epocha
Počet stran: 344
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2023
ISBN: 978-80-7557-975-1

Přečtěte si více o knize Operace Thümmel, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Epocha.

Ukázka z knihy

Když tam ta pravěká základna nebude, jsme mrtví. Když tam bude, ale nedostaneme se dovnitř, jsme mrtví. Když se dostaneme dovnitř, ale nebude fungovat, jsme mrtví. Když ta stovky let zastaralá technologie už bude enlily překonána, jsme mrtví. Zapomněl jsem na něco?“ „Doufám, že ti tam zachráním život a pak tě budu moci zabít,“ dodala Aga.

K dispozici máte i celou ukázku.

————————————————

Vesmír je kruté místo. Právo na život má pouze ten, kdo si jej uhájí v boji. To ví i posádka lodi Kraksna. Lidstvo je zotročeno mocnou mimozemskou rasou, a tak za pomoci technologie prastaré vesmírné civilizace hledají cestu, jak svoji planetu osvobodit. Nebo alespoň nakopat zadek těm modrým parchantům, co ji vyplenili. Život je ale otázkou priorit. Na planetě Namathé se údajně nachází lidská žena, kterou je třeba zachránit. Hlavně ze vznešených humanitárních důvodů, to dá přece rozum. Jenže když při tom pracujete pro mimozemského mafiána, co vypadá jako slepice, mají věci tendenci se poněkud komplikovat. Vítejte v sérii Legie – novém světě Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, space opeře temné, akční i zábavné, jak jen to chladný vesmír dovolí.

Amanda

Autorka: Kristýna Sněgoňová

Vydalo: nakladatelství Epocha
Počet stran: 340
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2020
ISBN: 978-80-7557-976-8

Přečtěte si více o knize Amanda, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Epocha.

Ukázka z knihy

Pochopil, sáhl do tisíce a jedné kapes svého overalu a položil na bar dva plíšky zlata. Netušil jsem, jestli je to málo nebo moc, a nedokázal jsem na to téma s mušákem zapříst hovor. Jestli něco bzučel, nerozuměl jsem. Byl jsem rád, že jsem se dopotácel k prázdnému stolku v rohu, kde šero skrylo mou hanbu. Půl roku otročení enlilům a měl jsem výdrž jako puberťák. Doufal jsem, že jen v pití, a současně se bál, že nebudu mít v nejbližší době možnost ověřit, jak jsem na tom v jiných oblastech života.

Přečtěte si celou ukázku.

epocha

Nakladatelství Epocha ve stávající podobě existuje a vydává od října roku 2002. Navazuje na činnost stejnojmenného subjektu, který vznikl roku 1996. Jeho ediční profil byl tehdy vyhraněný, soustředil se na historii prezentovanou životopisnými monografiemi významných postav českých, ale i světových dějin. V roce 2002 se Epocha rozšířila a její ediční záběr se rozrostl o další žánry a s tím se rozšířila i autorská základna, která se neomezuje jen na domácí zdroje.

Vyhrajte balíček dvou knih: Operace Thümmel a Amanda

Ve Vesmíru je třeba uhájit zejména právo na život. K tomu může pomoci motivace v podobě pomsty nebo touha po svobodě. Bude to ale stačit? Připomeňte si dva první díly z originální série Legie, při jejíž tvorbě se střídají hned dva autoři: František Kotleta a Kristýna Sněgoňová.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Epocha vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihy Operace Thümmel a Amanda vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Operace Thümmel a Amanda
probíhá od 26. října do 8. listopadu 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 balíčky knih Operace Thümmel a Amanda

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOperace Thümmel

Kotleta, František

Epocha, 2020

zobrazit info o knizeAmanda

Sněgoňová, Kristýna

Epocha, 2020

Zasoutěžte si o literární fantasy balíček - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, balíček knih ze série Legie dorazil v pořádku. Moc děkuji.

Napsat komentář