Vyhrajte thriller o posedlosti kolegyní

smrt-mezi-radky-perex
Knihkupkyně Roach nadevše miluje knihy o sériových vrazích a místo rozhovorů s přáteli si pouští kriminální podcasty. Když do knihkupectví nastoupí nová kolegyně, Roach okamžitě vycítí, že má temnou stránku. Jakou? To si pojďte přečíst.

Milá kolegyně, nebo zločinec skrývající tajemství?

Knihkupkyně Roach nechce přátele. Všechno, co potřebuje ke spokojenosti, jsou knihy o sériových vrazích a kriminální podcasty. Ovšem jen do chvíle, než do knihkupectví nastoupí půvabná Laura, kterou si každý hned zamiluje. Laura má ale i temnou stránku a tu vidí jen Roach. Když odhalí tajemství z její minulosti, zvědavost pomalu přerůstá v posedlost a Roach udělá cokoli, aby pronikla do Lauřina života. Ať už si to Laura přeje, nebo ne.

 

Smrt mezi řádky

Autorka: Alice Slaterová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Jan Hanka
Počet stran: 376
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2023
ISBN: 978-80-271-3557-8

Přečtěte si více o knize Smrt mezi řádky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Pravidelný luxování v neděli ráno se v jejím podání změnilo v rychlý, elegantní tanec po kobercích, při kterém dokonce vypínala vysavač a klábosila a smála se s dalšími knihkupci, když je míjela. Zdálo se, že si má s každým co říct, pro všechny měla nějaký malý soukromý vtípek nebo nějakou novinku, která jí je připomněla. Zapadla tam tak perfektně, jako kdyby byla jenom dlouho pryč a celý obchod byl nadšený, že ji má konečně zpátky.
Bylo mezi námi spojení, i když ona byla příliš arogantní, než aby ho vzala na vědomí. Na mě vždycky jenom krátce kývla, věnovala mi maximálně pár útržkovitých slov a tiskla k sobě rty, na tváři docela jasný výraz antipatií. Štítila se mých pokusů se s ní sblížit, nejevila žádný zájem o naši společnou minulost. Ve skutečnosti se po většinu našich směn koukala přímo skrz mě, chodila kolem pokladny a nevěnovala mi ani postranní pohled.
Do Vánoc byla Laura Buntingová pryč. A byla to moje vina. (str. 10)

 

Vyhrajte knihu Smrt mezi řádky

Novou kolegyni Lauru mají všichni rádi. Je půvabná, milá a každý si ji okamžitě zamiluje. Ne však Roach. Ta už přečetla tolik knih o sériových vrazích a slyšela nespočet kriminálních podcastů, aby si byla jistá, že temnotu v člověku pozná na první pohled, ať se daný jedinec přetvařuje sebelépe. Roach je odhodlána proniknout do Lauřina života a dokázat sobě i ostatním, že se nemýlila. Kam až její posedlost povede?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Smrt mezi řádky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Smrt mezi řádky
probíhá od 3. do 16. října 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Smrt mezi řádky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSmrt mezi řádky

Slaterová, Alice

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář