Pomoc při vysokém tlaku

krevni-tlak-ukazka
V tomto článku vám představíme knihu, která je vhodná pro všechny s hypertenzí i pro ty, kteří se o vysokém tlaku chtějí něco dozvědět. Naleznete zde totiž informace o jeho příčinách a možnostech, jak si od vysokého tlaku dopomoci přírodní cestou. Zároveň na vás čekají i chutné zdravé recepty!

Přírodní prostředky na vysoký krevní tlak:

  • rozšiřují a uvolňují cévy
  • chrání před arteriosklerózou
  • snižují riziko srdečního infarktu a mozkové mrtvice
  • optimalizují hladinu cholesterolu a lipidů
  • jsou prevencí trombózy
  • zmírňují doprovodné projevy hypertenze, jako jsou bolesti hlavy
  • podporují prokrvení srdce a koronárních cév
  • odvodňují a pomáhají zmenšovat otoky
  • klidňují a přinášejí kvalitní spánek

Vysoký krevní tlak nebolí, a proto o něm často vůbec nevíme. Mohou ho však signalizovat tyto obtíže: bolesti hlavy, časté krvácení z nosu, úzkosti a deprese, dušnost, nervozita, nevolnost a zvracení, křeče, bušení srdce a palpitace, poruchy spánku, hučení v uších a závratě či poruchy zraku.

Snižte svůj krevní tlak pomocí bylinek, homeopatik a důležitých živin. V knize naleznete vše, co potřebujete vědět o nejrůznějších příčinách hypertenze a možných důsledcích této civilizační choroby. Dále také chutné recepty pro hypertoniky od snídaně po večeři a tipy na zmírnění zátěže organismu.

Jak snížit krevní tlak přírodní cestou

Autorka: Claudia Ritterová
Přeložil: Martin Richter

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 166×200 mm
ISBN: 978-80-7670-127-4
Doporučená cena: 369 Kč

Knihu Jak snížit krevní tlak přírodní cestou vydalo nakladatelství Kazda.

Ukázka z knihy

Hypertenzi může způsobit i stres. Na každého z nás jsou v současnosti kladeny vysoké nároky, které zásadně ovlivňují krevní tlak. Pokud je hypertenze zapříčiněná stresem, mohou léčivé rostliny účinně podpořit terapii.

krevni-tlak

Přečtěte si celou ukázku.

O autorce

Claudia Ritterová (*1968), je léčitelka ve Weidenu, autorka několika naturopatických knih se zaměřením na bylinnou medicínu a členka Komise E.

Zdroj informací: amazon.de


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl, v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak snížit krevní tlak přírodní cestou

Ritterová, Claudia

Kazda, 2023

Napsat komentář