Získejte příběh toho, který likviduje stvůry

likvidator soutez(1)
Samuel Drops se živí jako likvidátor – zabíjí ty, kteří lační po absolutní moci, což je pro něj vždy výzva, a ještě si při tom všem plně užívá všeho, co mu život nabízí! Jde ale skutečně pouze o hru mezi dobrem a zlem, nebo je v tom víc?

Boj dobra proti zlu za podivných okolností

Bůh a ďábel jsou mrtví. Z jejich těl povstaly tisíce dětí. Slabí parchanti, živící se emocemi a vírou, toužící po absolutní moci a jedinečnosti. Zničili světový řád bez mrknutí oka a bojují o každou duši v postapokalyptickém světě městských států. Čím více služebníků, tím větší Moc. S ní vytvářejí ze svých věrných silné netvory šířící zkázu a smrt. Naštěstí existují na světě Likvidátoři a Bohobijci. Jedním z nich je Samuel Drops.
Zabíjí stvůry za peníze, kazí bohům plány a užívá si života plnými doušky. Když narazí na chlapce, který nosí smůlu, svolnou šenkýřku, zákeřnou čarodějku a město obklíčené trolly, bere to jako výzvu. Příliš pozdě si uvědomí, že nejde jen o bitvu mezi dvěma bohy a podivnou shodu okolností…

Likvidátor

Autor: Honza Slívka

Vydalo: nakladatelství Epocha
Počet stran: 504
Vazba: brožovaná
Vydáno: 08/2023
ISBN:978-80-278-0129-9

Přečtěte si více o knize Likvidátor, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Epocha, kde si můžete také prohlédnout ukázku.

Ukázka z knihy

Odvalil jsem dívky do strany a vyskočil. Převážně nás před cihlovými šrapnely ochránil stůl, který se převrhl. Jako první mi do ruky  vklouzly kutálející se části kopí. Spojil jsem je ve chvíli, kdy obří zrůda zkusila zaútočit znovu. Troll prorazil dovnitř a stanul přímo přede mnou. V celé své výšce drhl hlavou o strop, ruce jako dva kmeny. Jedna cihla mi narazila  do stehna, další do prstů na noze. Bolelo to. Ne však tolik, abych nedokázal bodnout.

Nakladatelství Epocha ve stávající podobě existuje a vydává od října roku 2002. Navazuje na činnost stejnojmenného subjektu, který vznikl roku 1996. Jeho ediční profil byl tehdy vyhraněný, soustředil se na historii prezentovanou životopisnými monografiemi významných postav českých, ale i světových dějin. V roce 2002 se Epocha rozšířila a její ediční záběr se rozrostl o další žánry a s tím se rozšířila i autorská základna, která se neomezuje jen na domácí zdroje.

Vyhrajte knihu Likvidátor

Světový řád byl zničen a v postapokalyptickém světě jde o jediné: získat každou duši. Čím více jich totiž je, tím větší je Moc… Proti tomuto však stojí likvidátor Samuel Drops, který za odměnu zabíjí stvůry a kazí plány těm nahoře. Vše bere jako výzvu, ale i on nakonec pochopí, že tahle hra nebude tak docela čistá a jednoduchá! Kniha z edice Fantastická Epocha vás každopádně bude bavit!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Epocha vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Likvidátor vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Likvidátor
probíhá od 1. září do 14. září 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Likvidátor

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLikvidátor

Slívka, Honza

Epocha, 2023

Získejte příběh toho, který likviduje stvůry - DISKUZE

Počet reakcí: 7
  1. tetina napsal:

    Dobrý den, kniha Tetování za trest byla právě doručena, děkuji moc.

  2. Ivuška61 napsal:

    Dobrý den, dnes jsem obdržela výhru – kniha Severka. Děkuji

  3. tetina napsal:

    Dobrý den, taky už mám doma knihu Růže sama. Pošta měla problém s doručením. Děkuji

  4. humhejova napsal:

    Dobrý den , výhra Růže sama dorazila v pořádku Děkuji

  5. DANALF napsal:

    Dobrý den,
    u knihy Likvidátor máte chybně uvedeno jméno autora – jmenuje se Slívka. ;)

Napsat komentář