Vyhrajte životu nebezpečný jackpot

jen-moje-stesti-perex
Představte si, že roky s přáteli sázíte společný tiket, který jednoho dne vyhraje jackpot. Částka by se měla rozdělit na tři rovné díly, ale co když se jedna dvojic rozhodne, že sázenka je jen jejich? Jak daleko byste byli ochotni zajít kvůli penězům?

Peníze, nebo život

Lexi a Jake už patnáct let sázejí spolu se svými přáteli Pearsonsovými a Heathcotesovými pokaždé šest stejných čísel. Během večeří, večírků nebo letních grilování spolu vždy probírali důležité věci a společně se zasmáli, když v loterii vyhráli nanejvýš deset liber. Jenže pak se jedné sobotní noci stane nemyslitelné skutečností. Jejich šest čísel vyhraje a všechno je jinak. Lexi a Jake mají tiket s hodnotou 18 milionů liber a nechtějí se dělit. A jejich přátelé jsou odhodláni získat svůj podíl. Kam až jsou schopni zajít?

 

Jen moje štěstí

Autorka: Adele Parks

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Marie Polasková
Počet stran: 384
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2023
ISBN: 978-80-271-3532-5

Přečtěte si více o knize Jen moje štěstí, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

„Nevěděl jsem určitě, jestli máme vůbec vsazeno, ale když jsi pořád nebyla doma a skončil film, na který jsem se díval, zkontroloval jsem čísla. Nevím proč. Asi ze zvyku. A podívej.“
„Co?“ Nějak pořád nechápu, o čem to mluví, možná je to tím vínem, možná tím, že mám hlavu pořád plnou té zrady a lží, ale každopádně ani trochu nerozumím tomu, co se děje. Pohlédnu na obrazovku. Webové stránky loterie. Výrazné a srozumitelné. Jasné barvy a zřetelné písmo: 1, 8, 20, 29, 49, 58. Z počítače na mě svítí čísla. Ta čísla, která tak dobře znám. Přesto mi připadají zvláštní a neuvěřitelná. „Nerozumím tomu. To je vtip?“
„Ne, Lexi. Ne! Je to pravda. Vyhráli jsme!“ (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Jen moje štěstí

Sázení bylo pro Lexi, Jakea a jejich přátele vždy jen zábavným zpestřením společných setkání, od kterého neočekávali víc než pár liber. To se však jednoho dne změní, když jejich tiket v Národní loterii vyhraje 17,8 milionu liber. Jake ihned ví, co s penězi udělá, a ani ho nenapadne, že by se měl s Pearsonsovými a Heathcotesovými dělit. Lexi je sice na vážkách, ale nakonec se nechá přesvědčit. Jejich bývalí přátelé se však o svůj podíl nemíní nechat připravit. Co všechno jsou pro peníze schopni udělat? To si přečtěte v thrilleru Adele Parks.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jen moje štěstí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jen moje štěstí
probíhá od 15. do 28. srpna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Jen moje štěstí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJen moje štěstí

Parks, Adele

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář