Kdo se správně ptá, leccos se dozví

Odpoved je v tobe_uvodni2
Knížka, která není určena ani tak ke čtení a odreagování, jako spíše k chvilkovému zamyšlení nad zajímavými otázkami života, to je Odpověď je v tobě. Vyhraďte si každý den pár minut pro otázky, které vám pomohou objevit sami sebe.

Kdo vlastně jsem a co v životě chci? A jak na to přijdu? Zkus si odpovědět na 100 překvapivých a velmi otevřených otázek, které ti otevřou nové obzory. Kdo se správně ptá, dostává i správné odpovědi a může se pak v životě lépe rozhodovat. Vydej se s námi na vzrušující cestu sebeobjevování, na cestu k větší svobodě a životní spokojenosti.

 

Odpověď je v tobě

100 neotřelých otázek, které ti ukážou, kým doopravdy jsi
Autoři: Barbara Rörtgenová, Tim Prell
Přeložil: Martin Richter

Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Formát: 133×188 mm
ISBN: 978-80-7670-124-3
Doporučená cena: 295 Kč

Knihu Odpověď je v tobě vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Odpoved je v tobe_ukazka

Přečtěte si celou ukázku.

 

O autorech

Barbara Rörtgenová je mentální koučka, systemická poradkyně a zakladatelka a majitelka laboratoře nápadů ENTWICKLUNGSHELFER. S Timem Prellem už 21 let radí klientům v důležitých obdobích jejich života, kdy se odhodlávají dělat životní změny, pomáhá jim najít nové směřování, rozvíjet nové perspektivy a udělat si jasno tam, kde tápou.

Tim Prell je filozofický poradce, zakladatel a majitel laboratoře myšlenek ENTWICKLUNGSHELFER. S Barbarou Rörtgenovou jsou považováni za dvě nejvýraznější osobnosti zabývající se rozvíjením potenciálu. Jejich jedinečné koučovací koncepty doporučují často média. Barbara Rörtgenová a Tim Prell žijí a pracují v Düsseldorfu.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOdpověď je v tobě
100 neotřelých otázek, které ti ukážou, kým doopravdy jsi

Rörtgenová, Barbara – Prell, Tim

Kazda, 2023

Napsat komentář