Vyhrajte boj o štěstí i vlastní život

udoli-snu-perex
Když Bella Porterová nečekaně zdědí dům, doufá, že by to konečně mohla být šance, jak se vymanit z područí vypočítavého bratrance Thomase. Ten je však odhodlaný udělat vše, aby k tomu nedošlo, a podvodný správce by mohl být dobrým spojencem.

Nečekané dědictví

Píše se rok 1935. Bella Porterová živoří v područí vypočítavého bratrance Thomase. Když se na ni usměje štěstí a nečekaně zdědí dům v Lancashiru,⁠ snaží se ji příbuzný o majetek bezostyšně připravit. Ona se mu ale vzepře a najde odvahu se osamostatnit.

Není to však vůbec snadné. Starý dům stojí v chudé čtvrti a podvodný správce Welch ho celý pronajal jako byty. Hodní lidé pomáhají Belle postavit se na vlastní nohy a její sebevědomí pomalu roste. A když potká Ryana, začíná dokonce doufat, že by snad mohla mít i rodinu, o jaké vždycky snila.

Jenže ani Thomas, ani Welch se s tím, že by jim kdokoli – natož žena – odporoval, nehodlají jen tak smířit. V sázce je nejen Bellino nově nalezené štěstí, ale i holý život. Podaří se jí uhájit své právo na spokojenost a dosáhne konečně svého snu?

 

Údolí snů

Autorka: Anna Jacobsová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Klára Kolinská
Počet stran: 368
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2023
ISBN: 978-80-271-3819-7

Přečtěte si více o knize Údolí snů, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

„Ale to je určitě –“
Pan Neven Thomase bez váhání přerušil: „Prosím, nechte mě domluvit, pane Beatone. Slečno Porterová, můj klient vám odkázal domek v malé vesnici jménem Backshaw Moss, což je v Lancashiru.“
Než se Bella stačila zeptat, o jaký domek se přesně jedná, Thomas právníka přerušil a hlasitě a pomalu se ohradil: „Tomu nerozumím, pane Nevene. Jak by mohl vlastnit nějakou nemovitost v Lancashiru?“
„Jak jsem vyrozuměl, ten domek mu odkázala jeho kmotra. Pan Beaton usoudil, že by tím mohl slečně Porterové zajistit nějakou menší apanáž. Trápilo ho, když viděl, že musí chodit v tak obnošeném a chatrném oblečení. Podle jeho názoru to poškozuje pověst rodiny.“ (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Údolí snů

Zdá se, že na Bellu se konečně usmálo štěstí – zdědila dům v Lancashiru. To je pro ni impulsem, aby se konečně vymanila z područí bratrance, u kterého dosud živořila. Ve starém domě však najde správce, který se nechce smířit s tím, že má Bella s domem vlastní plány. Spolu s vypočítavým Thomasem se neštítí udělat cokoliv, aby Bellu připravili o dům, i klidně i o život, pokud to jinak nepůjde. Podaří se Belle konečně splnit si svůj sen? To si přečtěte v románu Anny Jacobsové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Údolí snů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Údolí snů
probíhá od 18. do 31. července 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Údolí snů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeÚdolí snů

Jacobsová, Anna

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář