Vyhrajte zúčtování se stíny z minulosti

stiny-nad-pecan-hollow-perex
Mladičká Kit Walkerová si zprvu myslela, že by v Mannym mohla najít otce a získat tak rodinu, po které vždy tolik toužila. Jenže tento druhořadý zlodějíček má i svou temnou stránku, o kterou Kit nestojí. Dokáže se po třinácti letech od svého útěku od Mannyho vyrovnat s temnou minulostí?

Zvrácené pouto s minulostí

Psal se rok 1970, když třináctiletou Kit Walkerovou unesl druhořadý zlodějíček Manny Romero. Kit, toužící po rodině a bezpečí, jež nikdy nepoznala, se jím nechává rozmazlovat a postupně zlákat jako jeho partnerka na zločinecké dráze. Zanedlouho se oba nechvalně proslaví řadou přepadení benzínových pump Texaco po celém Texasu jako takzvaná „Texacká dvojka“. Ale když se Mannyho otcovský přístup změní v něco temnějšího a násilnějšího, musí Kit přehodnotit jejich vztah a Mannyho při nepovedeném přepadení opustí.

Během třinácti let po svém útěku si vybuduje nový život pro sebe a svou dcerku mezi pekanovými stromy a rozbahněnými potoky v městečku Pecan Hollow. Náhle se však na jejím prahu objeví „nový“ Manny, čerstvě propuštěný z vězení. Hluboké a zvrácené pouto, které ji k němu váže, ji přinutí pustit ho dál. Její svět se tím okamžikem změní a Kit je přinucena zúčtovat se stíny ze své minulosti.

 

Stíny nad Pecan Hollow

Autorka: Caroline Frostová

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Simoneta Dembická
Počet stran: 448
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2023
ISBN: 978-80-7689-147-0

Přečtěte si více o knize Stíny nad Pecan Hollow, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. A nezapomeňte si také prolistovat ukázku.

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

 

O autorce

Caroline Frostová má diplom z Psaní odborných textů z Univerzity Jižní Kalifornie a je licencovanou manželskou a rodinnou terapeutkou. Ačkoli v současnosti žije s manželem a třemi malými dětmi v Pasadeně v Kalifornii, její rodina má hluboké kořeny v Texasu. Stíny nad Pecan Hollow jsou jejím prvním románem.
(Zdroj informací: nakladatelství Jota)

 

Vyhrajte knihu Stíny nad Pecan Hollow

Kit Walkerové bylo třináct let, když ji Manny Romero unesl. Dívka, která nikdy nepoznala bezpečí rodiny, se snadno nechá strhnout a uchlácholit jeho otcovským přístupem a stane se součástí nechvalně proslulé „Texacké dvojky“. Jenže brzy se projeví také temnější část Mannyho osobnosti a Kit musí celý jejich vztah přehodnotit, což vyústí v její útěk. Dokáže po třinácti letech zúčtovat se stíny ze své minulosti? To už si přečtěte v knize Caroline Frostové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Stíny nad Pecan Hollow vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Stíny nad Pecan Hollow
probíhá od 14. do 27. dubna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Stíny nad Pecan Hollow

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStíny nad Pecan Hollow

Frostová, Caroline

Jota, 2023

Napsat komentář