Zasoutěžte si o další vyšetřování Adama Fawleyho

soutez-vytouzena-smrt
Inspektor Fawley musí vyšetřit další zločin – tentokrát muže s ustřeleným obličejem, který může souviset s dávným případem vraždy dítěte. Co je pravdy na svědectví staršího páru žijícího ve stejném domě? A mohli před lety dopadnout nevinného?

Pošesté s inspektorem Fawleym

Inspektor Adam Fawley a jeho tým bojují s časem. Co když je ve vězení nevinný člověk?
Na tísňovou linku je hlášena střelba v odlehlém domě. Když na místo dorazí policisté, čeká je děsivý pohled na mladého muže střeleného do obličeje. Vyšetřování však postupuje pomalu – oběť se totiž nedaří identifikovat, nemá u sebe doklady, peněženku ani telefon. Podle starších manželů, jediných obyvatel domu, šlo o lupiče, ale inspektor Adam Fawley tuší, že pravda bude složitější. Ve výpovědi manželského páru se navíc začínají objevovat nesrovnalosti. Vědí snad něco víc?
Brzy se ukáže, že existuje spojitost mezi zastřeleným mužem a dávným, mediálně známým případem vraždy dítěte. Vyšetřovatelé začínají závod s časem: musí případ vyřešit rychleji, než se rozjede hon za senzací. Není totiž vyloučeno, že jejich kolegové při vyšetřování předchozího případu neodvedli dobrou práci a že poslali za mříže nevinného člověka. A takové chyby veřejnost neodpouští…

Vytoužená smrt

Autorka: Cara Hunterová
Přeložila: Markéta Polochová

Vydalo: nakladatelství Host
Počet stran: 423
Vazba: vázaná
Vydáno: 03/2023
ISBN: 978-80-275-1539-4

Přečtěte si více o knize Vytoužená smrt, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.

 

host

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

 

O autorce

Cara Hunterová je spisovatelka žijící v britském Oxfordu, z něhož udělala i dějiště svých kriminálních románů. Knih ze série s inspektorem Adamem Fawleym se jen ve Velké Británii prodalo přes milion výtisků, vycházejí v sedmadvaceti jazycích a v současné době se připravuje seriálová adaptace Fawleyho případů.

Zdroj informací: nakladatelství Host

Vyhrajte knihu Vytoužená smrt

Inspektor Adam Fawley se vrací pošesté v řadě, aby spolu se svým týmem vyřešil další případ. Tentokrát je páchání zločinu dostane do odlehlého domu, kde naleznou mladého muže střeleného do obličeje, kterého se nedaří identifikovat. Co se mu stalo? Kdo za tím stojí? Jediní možní svědci – starší pár žijící v domě – tvrdí, že šlo o lupiče, ale inspektor Fawley v tom vidí víc… i proto, že ve výpovědích svědků se začnou objevovat nesrovnalosti. Naopak se začne ukazovat, že vražda muže může být propojena s dávným, mediálně známým případem kolem vraždy dítěte. A tak začíná závod s časem – případ je nutné uzavřít ještě před tím, než se do toho plně zapojí novináři a veřejnost.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Vytoužená smrt vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vytoužená smrt
probíhá od 7. do 20. dubna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Vytoužená smrt

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVytoužená smrt
Případy inspektora Fawleyho 6

Hunterová, Cara

Host, 2023

Napsat komentář