Zasoutěžte si o boj s farmaceutickou společností

modre-tony-perex
Co jsou lidé ochotni podstoupit a riskovat, aby se nemuseli příliš dlouho trápit? Lék proti protrahovanému truchlení se zdá jako skvělý vynález, ale jen do té doby, než vypluje na povrch, že studie o vedlejších účincích byla zmanipulována.

Zmanipulovaná studie o vedlejších účincích

Kolik zármutku je už příliš? A jak daleko můžeme zajít, abychom se vyhnuli bolesti?

Dánská farmaceutická společnost jako první na světě vyvinula lék proti protrahovanému truchlení a výzkumná skupina na Aarhuské univerzitě právě dokončuje studii, která jeho účinnost ověřila. Profesor psychologie Thorsten Gjeldsted má ale podezření, že data studie někdo zmanipuloval, aby utajil znepokojivé vedlejší účinky léku.

Ani jeho kolegové, ani farmaceutická společnost mu však nechtějí naslouchat, a tak se Gjeldsted na vlastní pěst pustí do vyšetřování, do něhož následně zapojí dvě své studentky: Annu, která nedávno sama prožila hluboký zármutek, a Šádí, která se obvykle drží zpátky. Společně se snaží vypátrat, co se děje dřív, než se lék dostane k pacientům v celém Dánsku.

 

Modré tóny

Autorka: Anne Cathrine Bomannová

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Lada Halounová
Počet stran: 256
Vazba: pevná
Vydáno: 1/2023
ISBN: 978-80-275-1107-5

Přečtěte si více o knize Modré tóny, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Modré tóny

Lék dánské farmaceutické společnosti proti protrahovanému smutku by mohl ulevit mnoha lidem, kteří přišli o někoho blízkého, jenže co když nežádoucí účinky převyšují jeho pozitiva? Dle studie by tomu tak být nemělo, ale profesor psychologie Thorsten Gjeldsted si je jistý, že její výsledky někdo zmanipuloval. Podaří se mu spolu se dvěma studentkami odhalit světu pravdu, nebo si vybral příliš silného protivníka? To si můžete přečíst v napínavém thrilleru od Anne Cathrine Bomannové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Modré tóny vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Modré tóny
probíhá od 12. do 18. března 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Modré tóny

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeModré tóny

Bomannová, Anne Cathrine

Host, 2023

Zasoutěžte si o boj s farmaceutickou společností - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. kistka napsal:

    Dobrý den, vyhrála jsem knihu Tanec za odpuštění – ukončeno 20.2., ale zatím jsem ji neobdržela.

Napsat komentář