Vyhrajte aktivity na procvičování mentální kondice

rozvoj-mentalni-kondice-perex
Rádi byste zaměstnali svůj mozek a posílili mentální kondici, ale nemáte čas na náročné aktivity vyžadující desítky minut? Vyzkoušejte krátké úkoly z knihy Jany Bílkové. Najdete v ní cvičení na každý den v roce.

Trénink na každý den

Další kniha z úspěšné autorčiny řady cvičení na každý den v roce. Soubor krátkých úkolů pro ty, kteří si chtějí procvičovat mentální kondici a denně zaměstnávat mozek, ale nevyhovují jim dlouhé aktivity na celou stránku. Střídají se různé typy cvičení, která částečně pracují se zeměpisnými a přírodovědnými reáliemi. Tento díl je navíc zacílen na rozvoj a produkci v oblasti verbální kreativity.

 

Rozvoj mentální kondice

Autorka: Jana Bílková

Vydalo: nakladatelství Portál
Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Vydáno: 1/2023
ISBN: 978-80-262-1996-5

Přečtěte si více o knize Rozvoj mentální kondice, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Portál. Můžete si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Nakladatelství Portál bylo založeno v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly další oblasti jako sociologie, politologie, zdraví, média, antropologie, ekologie, filozofie, ekonomie, sémiotika či kulturologie.

 

Vyhrajte knihu Rozvoj mentální kondice

Nejenom naše tělo potřebuje trénink, abychom se udrželi fit, ale také mozek je třeba procvičovat, aby nezakrněl. Rozvíjejte svou slovní zásobu a vyjadřovací schopnosti, logické myšlení, trénujte paměť a posilujte svou mentální kondici každý den s knihou Jany Bílkové. Najdete v ní 365 krátkých úkolů a aktivit, které nejsou náročné na čas, ale jejich blahodárné účinky brzy sami poznáte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Portál vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Rozvoj mentální kondice vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rozvoj mentální kondice
probíhá od 24. února do 9. března 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 publikace Rozvoj mentální kondice

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRozvoj mentální kondice
365 cvičení na každý den v roce

Bílková, Jana

Portál, 2023

Vyhrajte aktivity na procvičování mentální kondice - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. 135evik napsal:

    Dobrý den, děkuji za rychlé doručení knihy Rozvoj mentální kondice a přeji hezký den!

Napsat komentář