Vyhrajte zamilovaný příběh z prostředí rugby

tanec-za-odpusteni-perex
Jack Parata má svých problémů nad hlavu, bulvár se nepříjemně hrabe v jeho soukromí a on ještě ve skrytu duše tak trochu žárlí na svého nejlepšího přítele, který našel svou pravou láskou. Mohla by být Riley tou, která Jackovi pomůže překonat nástrahy osudu?

Když nic v životě nejde hladce

Jack: Koukám na svýho nejlepšího přítele, jak je šťastnej s holkou, co za ním přiletěla přes půl světa, aby mohli být spolu, a přeju si, abych našel něco podobnýho. Holku, kterou budu nade všechno milovat a která mi bude oporou i v těch horších časech.
Protože horší časy, to teď znám moc dobře. Zdravotně na tom nejsem vůbec dobře a vypadá to, že budu muset s rugby úplně skončit. A do toho se do mě opírá bulvár a hrabe se mi v soukromí docela nepříjemným způsobem.
Naštěstí jsem potkal Riley, která vypadá, že by mohla být ta pravá…

Riley: Velkej, silnej chlap s dredama, co se mnou flirtuje v baru? Panebože, navíc je to Jack Parata, kapitán All Blacks! To tedy můžu, i kdyby to měla být jen krátká záležitost. Ale ne, vypadá to, že by z toho mohlo být časem i něco víc… Jenomže mám toho moc. Dodělávám školu, musím se sama živit, a navíc se můj povedenej bratříček do něčeho zamotal, zmizel a nechal na mně, ať to za něj celý vyřeším.

Proč nikdy nemůže jít všechno hladce? Proč člověk nikdy nemůže mít všechno?

 

Tanec za odpuštění

Autorka: M. K. Hardy

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 480
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2023
ISBN: 978-80-271-3992-7

Přečtěte si více o knize Tanec za odpuštění, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

„Přijela jsem za Alexem.“ To mi došlo.
„Jak jsi přijela za Alexem?“ Chvíli se na mě dívala, jako kdyby nechápala mou otázku, tak jsem ji rozvedl. „Přijela jsi jen na návštěvu?“ Slovo JEN jsem zdůraznil, aby pochopila, kam tím mířím.
„Ano, ne… nevím.“ Tvářila se tak zoufale, jako jsem se já cítil. Takže ona neví, no to je výborný. „Vezmeš mě za ním? Prosím?“ Oběma rukama jsem si zajel do dredů a trochu zatahal, abych se vzpamatoval. Tohle není dobrý nápad, ani trochu to není dobrý nápad. (str. 20)

 

Vyhrajte knihu Tanec za odpuštění

Jack Parata je kapitánem All Blacks, ale zdravotní komplikace jeho kariéru ohrožují natolik, že s rugby bude muset možná definitivně skončit. Jako kdyby tohle samo o sobě nebylo dostatečným problémem, do jeho soukromí začne nevybíravě strkat nos bulvár a k tomu všemu si Jack uvědomí, jak moc závidí svému nejlepšímu příteli, že našel lásku. Až pak se jednoho dne setká s Riley, která by snad mohla být tou pravou. I ona však má plno vlastních problémů a není si jistá, jestli jí ještě zbývá kapacita na lásku. Jak to dopadne? To si přečtěte ve volném pokračování románu Haka za lilii od M. K. Hardy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Tanec za odpuštění vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tanec za odpuštění
probíhá od 7. do 20. února 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Tanec za odpuštění

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTanec za odpuštění

Hardy, M. K.

Cosmopolis, 2023

Vyhrajte zamilovaný příběh z prostředí rugby - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. kistka napsal:

    Děkuji za zprávu týkající se knihy Tanec za odpuštění.

  2. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Upozorňujeme výherce knihy Tanec za odpuštění, že jim kniha přijde ještě s větším zpožděním, protože titul je rozebraný. Jakmile bude k dispozici dotisk, výhry jim budou odeslány. Děkujeme za pochopení.

Napsat komentář