Zasoutěžte si o velké fotbalové klání

soutez-kluk-v-kopackach
Tomášův táta dostane novou práci, proto se celá rodina musí přestěhovat. Jak takovou změnu zpracovává malá fotbalová hvězda? Jak rychle zapadne na nové škole? A proč se mu populární kluk Michal vlastně posmívá?

Fotbalový turnaj školních rivalů

Tomáš je školní fotbalová hvězda se spoustou kamarádů. Teď se ale musí kvůli tátově nové práci přestěhovat na druhý konec země. Čeká ho tu nejen nástup do nové školy, ale i noví, ne vždy přátelští spolužáci, z nichž nejhorší je populární a namyšlený Michal. Ten se Tomovi posmívá, že nemá mobil a bydlí u svého podivínského dědečka Divnovouse na Hejkalce – záchranné stanici pro lesní zvířata.

Soupeření obou kluků vyvrcholí dobrodružným úprkem před bouřícími živly na škole v přírodě a hlavně velkým fotbalovým turnajem. Naučí se nakonec školní rivalové táhnout za jeden provaz?

Kluk v kopačkách

Autorka: Markéta Bolfová
Ilustrace: Lukáš Fibrich

Vydalo: nakladatelství Bambook
Počet stran: 120
Vazba: vázaná
Vydáno: 01/2023
ISBN: 978-80-271-3888-3

Přečtěte si více o knize Kluk v kopačkách, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Bambook.

 

Bambook

Nakladatelství BAMBOOK je součástí nakladatelského domu Grada. Nabídka Grady pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka BAMBOOK je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

 

O autorce

Markéta Bolfová vystudovala obor Česká literatura na Slezské univerzitě v Opavě. Věnuje se knižní tvorbě pro děti, v lednu 2022 jí vyšla její prvotina Kamarádi z naší ulice a o rok později Kluk v kopačkách. V současnosti pracuje jako redaktorka pro knižní velkoobchod v Ostravě.

Zdroj informací: nakladatelství Bambook

 

Vyhrajte knihu Kluk v kopačkách

Tomášův táta dostane novou práci, a tak se musí celá rodina přestěhovat – včetně Tomáše, který je nucen opustit svou hvězdnou fotbalovou kariéru a nastoupit do nové školy. Zde se potkává s populárním a namyšleným Michalem, jenž se Tomášovi posmívá, protože nemá mobil a bydlí u svého dědečka na záchranné stanici. Dokáže fotbalový turnaj všechno změnit?

Ve spolupráci s nakladatelstvím BAMBOOK vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kluk v kopačkách vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kluk v kopačkách
probíhá od 31. ledna do 13. února 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Kluk v kopačkách

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKluk v kopačkách

Bolfová, Markéta

bambook, 2023

Napsat komentář