Vyhrajte nový případ Čtvrtečního klubu amatérských detektivů

muz-ktery-zemrel-dvakrat-perex
Členové Čtvrtečního klubu amatérských detektivů se těší, že si po prvním skutečném případu užijí konečně trochu klidu, ale to se přepočítali. Objeví se totiž muž, který zoufale potřebuje jejich pomoc. Dokážou i tentokrát dopadnout nebezpečného vraha?

Senioři na stopě vraha

Elizabeth, Joyce, Ron a Ibrahim – Čtvrteční klub amatérských detektivů – jsou stále nadšení ze svého nedávného skutečného případu vraždy a těší se v Coopers Chase, luxusní vesničce pro seniory, na chvíli klidu. Ovšem marně. Objeví se nečekaný návštěvník – Elizabethin dávný známý (nebo možná víc než jen známý) – a zoufale je žádá o pomoc. Nebezpeční lidé ho obvinili z krádeže diamantů v hodnotě mnoha milionů a on se teď musí skrývat. A pak se objeví první tělo. Jenže ne poslední. Elizabeth, Joyce, Ron a Ibrahim stojí opět proti nemilosrdnému vrahovi, který by bez váhání všechny čtyři sedmdesátníky zlikvidoval. Dokážou naši čtyři přátelé vraha dostat dřív, než vrah dostane je? A co když najdou i ukradené diamanty? No, nebyla by to parádní odměna? U Čtvrtečního klubu amatérských detektivů je možné všechno!

 

Muž, který zemřel dvakrát

Autor: Richard Osman

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Eva Brožová
Počet stran: 352
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2022
ISBN: 978-80-7689-037-4

Přečtěte si více o knize Muž, který zemřel dvakrát, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Muž, který zemřel dvakrát

Zpráva o úspěšném vyřešení případu členy Čtvrtečního klubu amatérských detektivů se zřejmě rozkřikla mnohem dál než jen po okolí Coopers Chase, protože čtveřici seniorů vyhledá Elizabethin dávný známý Marcus Carmichael, který se dostal do nesnází a oni jsou pro něj poslední nadějí. Ačkoliv se Elizabeth, Joyce, Ron a Ibrahim těšili na chvíli zaslouženého klidu, novému případu nedokážou odolat. Podaří se jim zjistit, kdo stojí za vraždami a krádeží diamantů v hodnotě mnoha milionů? To si přečtěte v nové knize Richarda Osmana.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Muž, který zemřel dvakrát vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Muž, který zemřel dvakrát
probíhá od 1. do 7. ledna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Muž, který zemřel dvakrát

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMuž, který zemřel dvakrát

Osman, Richard

Jota, 2022

Napsat komentář