Získejte případ rituálního sériového vraha

soutez-lepsi-krev
Policejní vyšetřovatelka Hana dostane video, na němž je zobrazen zavražděný muž. A pak další. Objevil se v novozélandském ráji sériový vrah? A co je vlastně utu a jak to se vším souvisí?

První novozélandský sériový vrah

Sériové vraždy probudí temnou minulost Nového Zélandu. I v ráji číhá smrt.
Policejní vyšetřovatelce Haně Westermanové jednoho dne přistane v e-mailové schránce záhadné video, které ji zavede do zazděného pokoje, kde visí brutálně zavražděný muž. Pak následuje další zpráva a další mrtvý… Hana odhalí mrazivou spojitost se zločinem, který se odehrál před sto šedesáti lety, a zjistí, že vraždy souvisejí s utu, maorskou rituální odplatou, i s ní samotnou. Ocitá se tak na stopě prvního sériového vraha v dějinách Nového Zélandu a musí ho zastavit dřív, než dokončí svůj ďábelský plán. V sázce je totiž to nejcennější, co má.

Lepší krev

Autor: Michael Bennett
Přeložila: Alena Gentile

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 320
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2022
ISBN: 978-80-271-3613-1

Přečtěte si více o knize Lepší krev, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Lepší krev

Záhadné video, které přijde e-mailem policejní vyšetřovatelce Haně, znázorňuje zazděný pokoj, v němž visí zavražděný muž. A znovu – další video, další mrtvý. Náhoda, nebo je mezi vraždami spojitost? Jak do toho všeho zapadá sto šedesát let stará rituální odplata? Podaří se Haně dopadnout prvního novozélandského sériového vraha?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Lepší krev vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lepší krev
probíhá od 27. prosince 2022 do 9. ledna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Lepší krev

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLepší krev

Bennett, Michael

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář