Vyhrajte Verunčino nejkrásnější vánoční překvapení

verunka-a-kokosovy-dedek-audiokniha-perex
Vánoce jsou časem splněných přání, proto i Verunka doufá, že pod stromečkem najde to jediné, co jí schází – dědečka. A když na Štědrý den zazvoní pošťák s balíkem, můžete hádat, co se v něm skrývá! Anebo nehádejte a rovnou si Verunčin příběh poslechněte.

Co se skrývá v balíku?

Hubertovi jsou taková docela obyčejná rodina. Maminka je nervózní z tetičky Uršuly, která vlastně tetička není. Tatínek nemá rád záhady, ale doma se pořád nějaké dějí. Babička Agáta nemá ráda morčata, ale stýská se jí po její první lásce. Šestiletá Verunka má kamaráda Lukáška a nic jí neschází …  kromě dědečka. A věřte nevěřte o Štědrém dnu dostane balík až z Haiti a v něm nejzábavnější a nejdivnější dědeček na světě.

 

Verunka a kokosový dědek

Autor: Pavel Šrut

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpreti: Magdalena Reifová, Ivana Korolová, Tomáš Juřička, Barbora Hrzánová, Jaromír Meduna, Stanislava Jachnická, Michal Holán, Regina Řandová, Samuel Budiman, Tobiáš Valtr
Délka: 1 hodina 46 minut
Vydáno: 10/2022

Přečtěte si více o audioknize Verunka a kokosový dědek, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

Vyhrajte audioknihu Verunka a kokosový dědek

Pod stromečkem u Hubertových je vždycky plno dárků, ale Verunka přesto touží po něčem, co tam podle rodičů najít nemůže. Přála by si totiž dědečka, ale lidi se k Vánocům darovat nedají. Anebo ano? Z tajemného balíku až z Haiti totiž na Štědrý den vyskočí ten nejzábavnější a nejdivnější dědeček na světě, a vy si poslechněte, kolik zábavy si spolu užijí.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Verunka a kokosový dědek vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Verunka a kokosový dědek
probíhá od 16. do 29. prosince 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Verunka a kokosový dědek

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVerunka a kokosový dědek
Audiokniha

Šrut, Pavel

Audiotéka.cz, 2022

Vyhrajte Verunčino nejkrásnější vánoční překvapení - DISKUZE

Počet reakcí: 5
  1. ekov napsal:

    Dneska mi přišla knížka Historky z Tinderu, moc děkuji a srdečně zdravím

  2. Verina napsal:

    Děkuji moc za knihu Krabička vzpomínek.Přeji pěkný a hlavně zdravý nový rok.

  3. evik159 napsal:

    Dobrý den, dnes jsem dostala vyhranou audioknihu! Moc děkuji.

  4. evik159 napsal:

    Dobrý den, stále čekám na možnost stažení knížky, kterou jsem vyhrála. Doufám, že jsem nepřehlédla e-mail?

Napsat komentář