Zasoutěžte si o knihu o rodičovské lásce

Neprestanu_Te_Milovatnahled
Rodiče své děti milují zvláštní láskou, která není omezena věkem, prostorem a časem. Od chvíle, kdy potomek otevře poprvé oči na tomto světě, až do odchodu rodiče z tohoto světa, pouto rodičovské lásky stále trvá. Vyhrajte kouzelné vyprávění o koloběhu života pro děti.

Cesta životem s mateřskou láskou v zádech

Mladá žena drží novorozeného syna a láskyplně se na něj dívá. Zpívá mu tiše:
Nepřestanu tě milovat,
nepřestanu tě mít ráda,
dokud budu živa,
budeš mým děťátkem.

neprestanu -uk
Dojemný příběh o chlapci, který se stává mužem, a o trvalé a trpělivé rodičovské lásce. Nepřestanu tě milovat je kniha, kterou si užijí jak děti, tak dospělí – znovu a znovu.

Nepřestanu tě milovat

Autor: Robert Munsch
Vydalo: nakladatelství bambook

Přeložila: Julie Gonzálezová
Ilustrovala: Sheila McGraw
Počet stran: 32
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2022
ISBN: 978-80-271-3492-2

 

Přečtěte si více o knize Nepřestanu tě milovat, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství bambok. A nezapomeňte si stáhnout také ukázku.

Bambook
Nakladatelství BAMBOOK je součástí nakladatelského domu Grada. Nabídka Grady pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka BAMBOOK je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

O autorovi

Robert Munsch se narodil 11. června 1945 v Pittsburghu v Pensylvánii. Žije v Kanadě. Chtěl být knězem, pracoval jako učitel ve školce, a když zjistil, že vyprávění příběhů dětem pomáhá s usínáním, začal je vymýšlet a nakonec i psát. Více se dočtete na jeho stránkách.

 

Vyhrajte knihu Nepřestanu tě milovat

Narodil se chlapeček. Jeho maminka mu zpívala, že ho nikdy nepřestane milovat. A i když rostl, a třeba i zlobil, maminčina láska byla s ním.

Ve spolupráci s nakladatelstvím BAMBOOK vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nepřestanu tě milovat vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nepřestanu tě milovat
probíhá od 13. do 26. prosince 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy pro děti Nepřestanu tě milovat

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNepřestanu tě milovat

Munsch, Robert

bambook, 2022

Napsat komentář