Získejte důkaz, že vyhrát nemusí být vždy příjemné

kamen-nuzky-papir-perex
Scenárista Adam nepoznává své přátele, a dokonce ani své nejbližší, protože celý život trpí obličejovou slepotou. Není to ovšem jediný problém, který má, a to ještě neví, že prodloužený víkend ve Skotsku bude v mnohém rozhodující.

Výhra, na kterou nezapomenete

Máte za to, že znáte člověka, kterého jste si vzali? Zamyslete se ještě jednou…

Scenárista Adam trpí celý život obličejovou slepotou. Nepoznává přátele, rodinu, dokonce ani vlastní ženu. Jeho manželství s Amélií už dlouho nefunguje tak, jak by mělo. Když vyhrají prodloužený víkend ve Skotsku, může to být přesně to, co jejich vztah potřebuje. Oba dobře vědí, že tenhle výlet bude pro jejich manželství rozhodující. Buď je rozdělí, nebo spojí. Nevyhráli však náhodou.

Jeden z nich lže a někdo si nepřeje, aby žili šťastně až do smrti.

 

Kámen, nůžky, papír

Autorka: Alice Feeney

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Michaela Martinová
Počet stran: 320
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2022
ISBN: 978-80-271-3554-7

Přečtěte si více o knize Kámen, nůžky, papír, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Kámen, nůžky, papír

Adamovo manželství už dlouho nefunguje tak, jak by mělo. Proto, když s manželkou Amélií vyhraje prodloužený víkend ve Skotsku, je jim oběma jasné, že tato cesta bude pro jejich vztah zlomová. Co však netuší, je to, že nevyhráli náhodou, a navíc za vším stojí někdo, kdo si rozhodně nepřeje, aby spolu žili šťastně ještě dlouhá léta. Jaká tajemství vyplují na povrch a jak je možné s někým žít tak dlouho, a přitom ho vůbec neznat? To si přečtěte v thrilleru Alice Feeney.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kámen, nůžky, papír vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kámen, nůžky, papír
probíhá od 1. do 14. listopadu 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Kámen, nůžky, papír

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKámen, nůžky, papír

Feeney, Alice

Cosmopolis, 2022

Získejte důkaz, že vyhrát nemusí být vždy příjemné - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Sandokan napsal:

    Dnešního dne mě byla zcela v pořádku doručena výhra v podobě knihy KÁMEN, NŮŽKY, PAPÍR za kterou moc děkuji.

Napsat komentář