Vyhrajte další případ Dany Russoové

soutez-vezen
Detektiv Dana Russoová stojí před dalším případem – kdo stojí za vraždou sexuálního násilníka? Mohou v tom být zapojeny dvě sestry, které žijí stranou společnosti? Podaří se Daně a jejímu týmu zjistit, co se vlastně stalo?

Vražda sexuálního násilníka

Když se uprostřed kalné bažiny v severní Austrálii objeví tělo brutálně zavražděného muže, navíc naaranžované na kříži, na místo činu je okamžitě povolána vyšetřovatelka Dana Russoová se svým týmem. Obětí je usvědčený sexuální násilník, nedávno propuštěný z vězení, který nedaleko od místa vraždy spáchal strašlivý zločin.

Kdo ho zavraždil — a proč? Když se během vyšetřování vynoří hned několik možných vodítek, pátrání po vrahovi se stane mnohem spletitější a hrozivější, než si kdokoli dokázal představit. Mohou mít s vraždou něco společného dvě sestry, které oběti nabídly pomoc?

Žijí sice stranou společnosti, ale to přece není zločin… Dana si uvědomí, že na to, aby porozuměla vrahovu skutečnému motivu, se bude muset utkat s démony z vlastní pohnuté minulosti.

Vězeň

Autor: S. R. White
Přeložila: Radka Klimičková

Vydalo: nakladatelství Host
Počet stran: 488
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 09/2022
ISBN: 978-80-275-1112-9

Přečtěte si více o knize Vězeň, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

S. R. White pracoval dvanáct let u britské policie. Poté se vrátil ke studiu a získal titul z tvůrčího psaní na Nottingham Trent University. Nyní žije v australském Queenslandu. Jeho první román Samotář (2020) se stal mezinárodním bestsellerem.

Zdroj informací: nakladatelství Host

 

Vyhrajte knihu Vězeň

Uprostřed bažiny se objeví tělo muže, násilníka nedávno propuštěného z vězení, který byl brutálně zavražděn. Kdo za tím stojí? A proč? A k jakému strašlivému zločinu došlo před jeho smrtí? Mají s vraždou něco společného dvě sestry, žijící stranou? Detektivka Dana Russoová se bude muset potkat s vlastními démony, aby takový případ vyřešila.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Vězeň vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vězeň
probíhá od 16. října do 22. října 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Vězeň

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVězeň

White, S. R.

Host

Napsat komentář