Získejte „to nejlepší z devadesátek“

vsechno uvodni
Vzpomenete si sami na sebe, jací jste byli v době rozpadu Československa? Pokud jsou vaše vzpomínky již zamlžené, možná by vám mohl s jejich oživením trochu pomoci příběh mladého sebestředného novináře. Navíc vás Danielovy úvahy o budoucnosti pravděpodobně pobaví…

Novinářovy „devadesátky“

To nejlepší z devadesátek.

Do silvestrovské půlnoci roku 1992 zbývá jen několik dnů. Mladý sebestředný novinář Daniel, vyráží s jedním z prvních československých zájezdů na ostrov Tenerife, aby zde pro magazín Exotica napsal nenápadně pochvalnou reportáž o místních plážích, hotelech a turistických radovánkách. Daniel zde ale nachází mnohem víc než materiál ke svému článku a postupná změna pohledu na okolní svět i na sebe sama nakonec vede k překvapivé výhybce v jeho dosavadním životním směřování.  K tomu přispívají nejen nová cestovatelská a milostná dobrodružství, ale také zapálené rozhovory s novými přáteli o tom, jak asi bude naše republika vypadat za 30 let, k čemu budou sloužit informační technologie a jakými lidmi se Češi a Slováci za pár desetiletí svobody a demokracie stanou…

Všechno se v dobré obrátí

Autor: Adam Suchý

Vydalo: nakladatelství XYZ

Počet stran: 272
Vazba: vázaná
Formát: 150×205 mm
Vydáno: 8/ 2022
ISBN: 978-80-7683-171-1

 

Přečtěte si více o knize Všechno se v dobré obrátí, kterou věnoval do soutěže autor knihy Adam Suchý a stáhněte si celou ukázku z knihy.

 

O autorovi

Adam Suchý je profesí klinický psycholog a psychoterapeut, ale původně vystudoval žurnalistiku a psaní ho doprovází jako paralelní životní linka. Kromě článků v odborných a populárních časopisech zahrnuje jeho publikační činnost několik básnických sbírek a almanachů poezie. Za básnickou sbírku Kančí les obdržel Cenu města Kralupy nad Vltavou. Jako textař spolupracoval s několika interprety české populární hudby (Maya, O5 a Radeček, Kerndlovi, H. Vondráčková, K. Gott, Fleksible). Později se začal více soustředit na prózu, oceněné povídky vyšly v několika antologiích. V roce 2007 vydal odbornou monografii Mediální zlo – mýty a realita. Všechno se v dobré obrátí je jeho románovou prvotinou.

Zdroj informací: nakladatelství XYZ

Vyhrajte knihu Všechno se v dobré obrátí

Mladý sebestředný novinář Daniel vyráží s jedním z prvních československých zájezdů na ostrov Tenerife, aby zde pro magazín Exotica napsal nenápadně pochvalnou reportáž o místních plážích, hotelech a turistických radovánkách. Daniel zde ale nachází mnohem víc než materiál ke svému článku a postupná změna pohledu na okolní svět i na sebe sama nakonec vede k překvapivé výhybce v jeho dosavadním životním směřování.

Ve spolupráci s autorem Adamem Suchým vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Všechno se dobré obrátí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Všechno se v dobré obrátí
probíhá od 29. září do 12. října 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o tři humorné knihy Všechno se v dobré obrátí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVšechno se v dobré obrátí

Suchý, Adam

XYZ, 2022

Napsat komentář