Zasoutěžte si o lásku z ragbyového hřiště

Hřiště lásky: Haka za lilii (Ukázka)
Když Lily dostane nabídku stát se fyzioterapeutkou ragbyového týmu, je jí jasné, že to je obrovská příležitost, která by se už nemusela opakovat. Je odhodlána dát do své práce vše, ale ani v nejmenším by ji nenapadlo, že zde potká osudovou lásku.

Nečekané vzplanutí vášně

Žhavý román nejen o ragby, následné fyzioterapii a osudové lásce od české autorky.

Lily: Věnuju se fyzioterapii dost dlouho na to, abych poznala člověka, který skutečně potřebuje moji pomoc. A někdo takový je právě tenhle nabručený rugbista, který tu leží pod mýma rukama, a místo aby spolupracoval, si dovoluje zpochybňovat moje schopnosti! Ale já mu ukážu! A nebude mu k ničemu, že je tak zatraceně charismatický!
Jo, tak tohle platilo před týdnem. Teď už ho nemůžu dostat z hlavy. Jenže on žije na druhém konci světa…

Alexander: Kdo by řekl, že mým největším zážitkem z mistrovství světa nebude hra o titul, ale holka, co mi hraje na nervy. A tohle myslím doslova. Její fyzioterapie je smrtící. Byl jsem trochu na pochybách, jestli taková drobotina zvládne skoro dvě desítky chlapů, jenže jsem se dost spletl. Srovnala si nás do latě a stala se součástí týmu neuvěřitelnou rychlostí. Ačkoliv jsem ji okukoval už před tím, než jsem zjistil její tajemství, teď jsem jí přímo obdivoval.

Jenže ona má přítele a já se mám za pár týdnu vrátit domů. A to je dost daleko odtud…

 

Haka za lilii

Autorka: M. K. Hardy

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 360
Vazba: pevná
Vydáno: 9/2022
ISBN: 978-80-271-3656-8

Přečtěte si více o knize Haka za lilii, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Tenhle rok je snad nejvydařenější za celý můj dosavadní život. S Mary jsme si konečně otevřely malý studio, který poskytuje rehabilitační a masérské služby. Mary si udělala snad všechny možný relaxační kurzy, od anticelulitidního až po medové a také lávové kameny. Já jsem oproti tomu navštěvovala fyzioterapeutické lekce jako šílená, jen abych dokázala Dornovu metodu, Bowenovu masáž, různé mobilizační techniky, zkrátka komplexní nápravy. Na to, aby byl člověk opravdu schopný, není nutná vysoká škola. Každý fyzioterapeut vám řekne, že teorii se naučíte, ale praxi získáte jedině tréninkem. Jsou tak pro mé povolání nejpřínosnější. Mary má ráda takové to šolíchání zad a já jdu poctivě do hloubky. Každý si tu přijde na své, jen si musí předem říct, co přesně by od nás chtěl. I když lidem se dost plete, co je fyzioterapie a co je masáž, takže ani my s Mary si na odbornou terminologii moc nepotrpíme, abychom klienty nemátly. (str. 11)

 

Vyhrajte knihu Haka za lilii

Urostlý ragbista Alexander je zprvu pořádně skeptický a nevěří tomu, že by drobná Lily jako fyzioterapeutka mohla být týmu na mistrovství světa k užitku. Po několika setkáních však musí uznat, že se hluboce spletl, protože Lily si skoro dvacítku chlapů zvládla rychle srovnat do latě, a navíc její fyzioterapie skutečně funguje. Ale není to pouze profesionalita, co na ní Alexander obdivuje. Mohlo by se z toho vyvinout něco víc? To už si přečtěte v románu ze série Hřiště lásky od české autorky M. K. Hardy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Haka za lilii vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Haka za lilii
probíhá od 27. září do 10. října 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Haka za lilii

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHaka za lilii
Hřiště lásky

Hardy, M. K.

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář