Zahrajte si o závěr putování k Temné věži

temna-vez-audiokniha-perex
Poslední pistolník Roland a jeho ka-tet se pomalu a opatrně přibližují k Temné věži, i když ani závěr jejich cesty se neobejde bez problémů, nebezpečných situací a nástrah osudu. Podaří se jim konečně dorazit k cíli?

Co je skryto u Temné věže?

Vy jste ti zachmuření, cílevědomí jedinci, kteří nikdy neuvěří, že radost spočívá spíš v cestě než v cíli, bez ohledu na to, kolikrát vám to již bylo dokázáno.

Závěr neuvěřitelné knižní série Stephena Kinga patří k jednomu z rozsáhlejších děl celé Temné věže. Susannah/Mia se chystá porodit nástupce Karmínového krále Mordreda Deschaina, zatímco Jake, Ochu a otec Callahan se chystali rozprášit upíří hostinu. A to jsou pouze první stránky překážek, které Rolandova ka-tet musí překonat. Šokující a napínavý příběh po několika letech končí příchodem k Temné věži. Co tam Roland najde?

 

Temná věž

Autor: Stephen King

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Libor Terš
Překlad: Linda Bartošková
Délka: 30 hodin 7 minut
Vydáno: 4/2021

Přečtěte si více o audioknize Temná věž, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Proslulý americký autor Stephen King (*1947) začal psát velmi brzy. K jeho příběhům ho inspirovaly životní události, počínající náhlým odchodem jeho otce od rodiny a pokračující střídáním různých profesí nebo stěhováním. Při studiu na univerzitě psal nejenom povídky, ale také publikoval v časopisech. Po úspěšném vydání románu Carrie z roku 1972 se rozhodl pro spisovatelskou dráhu a napsal přes třicet knih. Osud se ale opět ozval tím, že Kinga srazilo auto. Musel práci na dlouho přerušit, ale poté se mu podařilo navázat na předchozí úspěch. Několik jeho knih se dočkalo zfilmování, k nejoceňovanějším patří oscarové Vykoupení z věznice Shawshank.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Temná věž

Cesta k Temné věži spěje do finále a jak se krátí vzdálenost k ní, ubývá hrdinům celé série také čas. Věž a všechny světy totiž drží pohromadě poslední dva paprsky a hrozí, že k ní Roland se svým doprovodem nestihne dojít včas. Jako vždy to nebude jednoduché a stejně jako v předchozích šesti dílech i v závěrečné části budou muset Roland a jeho ka-tet překonat řadu nástrah. Stihnou dorazit k Temné věži dřív, než bude pozdě?

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Temná věž vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Temná věž
probíhá od 16. do 29. září 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Temná věž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTemná věž
Audiokniha

King, Stephen

Audiotéka.cz, 2021

Zahrajte si o závěr putování k Temné věži - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. pes napsal:

    Děkuji za vyhranou audioknihu Temná věž.

Napsat komentář