Startuje čtvrtý ročník soutěže o papír a tisk knihy zdarma – Book in Progress 4

Book in Progress 4_uvodni
A je to tu zase! Příležitost pro všechny, kteří by chtěli vyhrát papír a tisk zdarma na výrobu vlastní knihy. Představte svůj projekt v soutěži Book in Progress a získejte šanci vdechnout mu život.

Uzávěrka soutěže: 31/10/2022

Vyhrajte luxusní papír a tisk pro svou knihu! To je Book in Progress #4, soutěž o realizaci vaší knihy, doprovázená celodenní konferencí o knihách.

Připravte prezentaci o vás a vašem projektu o 20 slidech, která přesvědčí odbornou porotu, že jste to pravé vy, kdo si zaslouží podporu a místo mezi 10 nejlepšími ve finálovém kole soutěže během konference dne 28.11.2022. Přihlášky jednoho či více projektů lze vyplňovat na stránkách soutěže https://bip.dipozitiv.cz do 31. října 2022.

Tři nejlepší projekty získají pro svůj projekt luxusní papír PERGRAPHICA® dle svého výběru a absolutní vítěz také dohodnutý tisk v tiskárně QUATRO PRINT. Přihlásit je možné jakýkoliv knižní projekt se zajímavým grafickým zpracováním i tématem, ať už se jedná o autorské knihy, komiksové příběhy, fotografické nebo dětské knížky, katalogy a jiné.

Soutěž již v minulých letech pomohla z počítačů do knihoven několika knihám, a některé z nich byly oceněny nebo nominovány v rámci českých designérských soutěží Czech Grand Design nebo Nejkrásnější česká kniha roku.

Registrujte se na konferenci.

Book in Progress 4_upoutavka

Partnery soutěže jsou:

Mondi Group

Společnost Mondi je globálním lídrem v oblasti výroby papíru a obalů. Mondi Uncoated Fine Paper, součást skupiny Mondi, je významným výrobcem kancelářských a profesionálních tiskových papírů včetně odborníky vysoce ceněného papíru PERGRAPHICA®. Veškerá produkce je šetrná k životnímu prostředí a přizpůsobená nejnovějším profesionálním digitálním a ofsetovým tiskovým technologiím.

Quatro Print

Quatro Print je komplexní tiskové centrum. Zaměřuje se, jak na výrobu firemních katalogů, prospektů i ostatních firemních tiskovin, tak na tisk uměleckých publikací a katalogů. Tiskárna Quatro Print vytiskne výherní projekt na světlo světa.

Dipozitiv

Dipozitiv je inovační designérské studio, které tvoří vizuální identity, branding, knížky, strategie nebo nové technologie. Studio Dipozitiv stojí za zrodem soutěže a konference Book in Progress a převedla pouhou myšlenku podpory nových projektů v život.

Paseka

Paseka je jedno z prvních soukromých nakladatelství založených po listopadové revoluci vydává zahraniční i českou prózu, non-fiction, literaturu pro děti a komiksy. Partnerství s nakladatelstvím dotahuje celý proces vítězných projektů z pohledu příprav knížek a jejich uvedení na trh.

CAMP

Centrum Architektury a Městského Plánování, to je místo, které zlepšuje současnou podobu veřejné debaty o rozvoji Prahy a informuje i vzdělává veřejnost na poli architektury a urbanismu. Konference a finále soutěže se tak může konat v jejich krásných prostorech.

font

Časopis Font vydává již od roku 1991 reklamní a grafická agentura Kafka Design. Tento odborný dvouměsíčník vás na osmašedesáti barevných stranách zavede do světa grafiky, reklamy, prepressu, polygrafie a web designu. Je určen grafikům, fotografům, pracovníkům reklamních a marketingových agentur, ale i prepress studiím, tiskárnám a redakcím.

Doporučení:
Share

Napsat komentář